Eficàcia per sumar la primera

La primera victòria de la temporada no s’ha fet esperar gaire. En el primer desplaçament, el Centre d’Esports Sabadell ha tret els tres punts del Municipal d’Olot gràcies a dos autèntics golassos de Felipe Sanchón i Dani Gómez en el primer quart d’hora de partit. Un triomf que referma les bones sensacions que va deixar l’equip de Toni Seligrat en el debut contra l’Elche CF i que fa que el conjunt arlequinat dormi aquesta setmana a la part alta de la classificació amb quatre punts.

L’inici de partit ha estat frenètic. Només havien passat dos minuts quan Nacho Pérez ha donat el primer ensurt a la nombrosa parròquia arlequinada desplaçada a Olot. El ’10’ dels de la Garrotxa ha estat el més ràpid en un rebot i la seva rematada s’ha estavellat al pal. Immediatament, en l’acció posterior i encara amb la por al cos, Marc Martínez ha fet un desplaçament en llarg i Felipe Sanchón ha deixat la primera perla: control amb el pit, mitja volta i barraca. Era el primer gol arlequinat de la temporada i el segon no s’ha fet esperar gaire més. 10 minuts després, una jugada magistral de pissarra en un servei de cantonada l’ha rematat de primeres Dani Gómez en el segon pal.

L’avantatge de dos gols ha fet viure amb una certa tranquil·litat els de Toni Seligrat. Poques arribades de l’Olot en tot el partit, si bé els de Martín Posse han portat el pes de l’enfrontament a la segona part. Amb el pas dels minuts, els olotins han anat avançant metres i han posat a prova Roberto. La millor ocasió l’ha tingut Héctor Simón a poc més de 10 minuts per al final. Penal comès sobre Guzmán i el llançament de l’exarlequinat ha anat directe al pal. Amb aquesta ocasió errada, l’Olot ja ha abaixat els braços i els tres punts han volat cap a Sabadell.

Un altre partit en què l’afició arlequinada pot marxar contenta amb l’actuació dels jugadors. La nota positiva, a més, ha estat el debut de l’últim reforç, Ángel Martinez, que ha disputat la darrera mitja hora. La pròxima setmana, un nou test fora de casa. Serà contra un altre dels rivals forts de la categoria, l’Hércules CF, en un partit que es disputarà diumenge a les 19:30 al Rico Pérez.

Toni Seligrat:

• “A la primera part hem estat molt bé però la segona ha estat de l’Olot. Nosaltres hem tingut més efectivitat i ells, no”.
  • “Hem de millorar perquè a la segona part l’Olot ha viscut de les nostres pèrdues amb atacs ràpids”.

FITXA TÈCNICA

UE Olot: Ginard, Jose, Barnils, Blázquez, Bigas, Masó (Uri Santos, 86′), Guzmán, Héctor, Marc Mas, Nacho Pérez (Alfredo, 68’) i Toril (Pedro, 46’).

CE Sabadell: Roberto, Dani Gómez, Óscar Rubio, Aleix Coch, Migue, Pol Moreno (Ángel, 62’), Pedro Capó, Marc Martínez, Josu (Mario, 75’), Felipe Sanchón i Adri Díaz (Víctor, 81’).

Gols: 0-1 (3’) Felipe Sanchón. 0-2 (13’) Dani Gómez.

Àrbitre: Álvaro Varón Aceitón (col·legi balear). Ha amonestat els locals Nacho Pérez, Bigas, Pedro i Blázquez; i els visitants Pol Moreno i Marc Martínez.

Estadi: Municipal d’Olot. 1.131 espectadors.

Imatge: Sandra Dihör.