Eguaras: “Cada vegada em sento més còmode en el CE Sabadell”

Després de l”empat a zero davant la UE Sant Andreu, Íñigo Eguaras ha atès els mitjans de comunicació per explicar les seves sensacions. “M”he trobat molt bé a la Nova Creu Alta. Cada vegada em sento més còmode en el CE Sabadell, així que estic molt content”, ha dit.

Els gols, la clau
Víctor Espasandín, com ho ha fet Eguaras i Miquel Olmo, també ha parlat de la falta de gol en la zona atacant. La plantilla arlequinada, no obstant això, ha coincidit en el missatge i ha remarcat que els gols arribaran tard o d”hora perquè l”equip genera moltes ocasions de perill. El defensa, a més, ha reivindicat el bon paper defensiu dels arlequinats. “Anem millorant en aspectes tàctics i guanyem confiança. Ara queda arreglar petits detalls abans de l”inici de Lliga”, ha destacat.

Olmo, satisfet en lӈmbit defensiu
El tècnic del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha repassat les seves sensacions després de l”empat a zero. “Estic satisfet perquè en l”àmbit defensiu aquest equip tenia l”obligació de fer un pas endavant. Ens ha faltat gol”, ha dit.

Per últim, Olmo ha remarcat que el més important, com porta dient durant tota la temporada, és que tots els jugadors agafin ritme de competició. “Tenim la intenció de repartir els minuts i que els jugadors acumulin temps de joc. Així agafaran una forma òptima”, ha conclòs.