El CE Sabadell aconsegueix la primera victòria de la pretemporada a Peralada

El Centre d’Esports Sabadell ha aconseguit la primera victòria de la pretemporada després de vèncer per 0 a 1 al Municipal de Peralada.

Després dels primers minuts de tanteig, la primera arribada clara ha estat per Dieste que ha rematat mossegat dins l’àrea la passada de Carrión.

El CE Sabadell tenia el domini de la pilota mentre que el Peralada esperava per sortir ràpid al contraatac amb molta velocitat.

Passat el minut 20, després d’una pilota dividida lluitada per Ian Martínez, Juanmi Carrión des de dins l’àrea ha anotat el primer gol del CE Sabadell a la pretemporada amb un xut creuat ajustat al pal.

Després del gol el conjunt de Gabri s’ha començat a trobar més còmode i les arribades han estat una constant en els minuts posteriors.
Primer ha estat Gualda amb un xut al pal llarg i després Ian amb un cop de cap els que han posat a prova al porter peraladenc.

Després de la pausa d’hidratació el partit s’ha tornat a calmar, el Sabadell amb molt domini de pilota i possessió i el Peralada més replegat a camp propi.

Passat el minut 35 ha estat de nou Gualda qui ha posat a prova al porter Aroca que ha reaccionat bé enviant la pilota a cantonada.

La més clara pel Peralada l’ha tingut Solans just abans del descans després d’una passada en profunditat. Però Víctor Vidal ha estat providencial amb una gran aturada a l’1 contra 1.

Amb el 0 a 1 al marcador s’arribava al descans després del gol de Juanmi Carrión al minut 21 de partit.

Amb un carrusel de canvis s’ha iniciat la segona meitat.

La primera arribada del CE Sabadell l’ha protagonitzat Juan Delgado, amb una rematada al primer pal que ha sortit fregant el pal.

Després d’una bona desmarcada, ha estat de nou Delgado qui ha posat en dificultats a la defensa del Peralada amb una passada al segon pal que no ha trobat rematador.

Abans del minut 70, en una doble errada de la defensa arlequinada, Raúl Ferrer ha vist la targeta vermella directa després de tombar al davanter Marc Nierga a la frontal de l’àrea quan se n’anava sol davant de Victor Vidal.
El llançament de la falta, per sota de la barrera, ha sortit llepant el pal.

Tot i la inferioritat numèrica, el Sabadell ha seguit amb el mateix pla de partit, tenint la pilota i dominant el joc amb un Peralada que ha augmentat el ritme de pressió per intentar la igualada en el marcador.

En els últims minuts ha tingut el conjunt alt-empordanès l’empat després d’un xut des de la frontal que Víctor Vidal ha aturat ben posicionat.
Després de dos minuts d’afegit s’ha arribat al final del partit amb victòria dels arlequinats.

El CE Sabadell segueix amb les bones sensacions en el segon partit de pretemporada i aconsegueix el triomf gràcies al gol de Juanmi Carrión a la primera meitat. Els de Gabri segueixen agafant rodatge i tindran la següent prova el dissabte davant el CE L’Hospitalet.