El CE Sabadell B i el Santfeliuenc FC signen l”empat (1-1)

CE Sabadell B i Santfeliuenc FC han protagonitzat un duel obert i entretingut en el Pepín Valls de Castells del Vallès. Ernest ha inaugurat el marcador al quart d”hora de joc, però els visitants han neutralitzat el golàs del davanter amb una canonada de Maldo des de fora de l”àrea. Al final, el filial arlequinat ha sumat un just empat en la desena jornada de Tercera divisió i acumula sis partits consecutius sense perdre.

En un primer temps vibrant, ambdós equips han buscat la porteria contrària des del primer minut. El conjunt dirigit per Andrés González ha gaudit de la primera arribada en una acció d”estratègia.

A partir d”aleshores, el CE Sabadell ha combinat més i millor i s”ha mostrat incisiu en l”eix atacant. Fruit del seu domini, l”equip arlequinat ha tingut dues ocasions claríssimes per avançar-se en el marcador, però Ernest no ha estat encertat en les seves rematades. En un primer moment, el davanter ha perdonat en un u contra u que ha enviat massa alt. Tot seguit, David ha executat una falta lateral i Ernest, lliure de marcador en el segon pal, ha xutat massa fluix a les mans del porter Carlos.

A la tercera, però, el davanter s”ha mostrat letal de cara a gol. En una centrada mil·limètrica de David, Ernest ha afusellat amb una canonada per fer l”1-0. Malgrat tot, el Santfeliuenc FC ha respost minuts després amb un nou golàs. Maldo ha engaltat la pilota des de fora de l”àrea i ha tret les teranyines de l”escaire per fer l”empat.

Amb 1-1 en el marcador, el conjunt dirigit per Toni Rodríguez ha gaudit de diverses oportunitats per desfer la igualada. Ernest ha monopolitzat les accions atacants i, amb dos espectaculars cops de cap i un xut creuat, ha estat molt a prop de posar en avantatge als seus.

Menys ocasions a la represa

El segon temps ha començat amb ensurt inicial. Després d”una imprecisió defensiva, Éric s”ha plantat sol davant Sergi Tienda, però Noguera ha arribat a temps en l”últim moment per tallar el xut del jugador visitant.

La primera ocasió del filial arlequinat en la represa ha arribat a través de les botes d”Ernest. Després d”una excel·lent desmarcada, el davanter ha pescat una gran assistència de Sandro i ha encarat en velocitat en l”u contra u davant el porter. El seu xut final, però, ha marxat fregant el pal.

Amb el pas dels minuts, el CE Sabadell B ha notat l”esforç físic realitzat durant tot el partit i ha retrocedit davant un Santfeliuenc molt perillós. Éric ha tingut una ocasió immillorable, però l”esfèrica, per sort, no ha acabat en el fons de la xarxa.

El partit estava totalment trencat, però cap dels dos equips ha aconseguit el gol de la victòria. Amb aquest nou empat en el Pepín Valls de Castellar del Vallès, l”equip dirigit per Toni Rodríguez suma el seu sisè partit consecutiu sense perdre i se situa en mitja taula.

Fitxa tècnica:
CE Sabadell B: Tienda, Parera, Sergio Campos, Pol Moreno, Noguera, Yeray (Aleix, 66″), David, Oriol, Ernest, Sandro (Marçal, 71″) i Pol Roigé (Cesc, 82″).

Santfeliuenc FC: Carlos, Nacho, Alberto, Joserra, Gerard Rovira, Tena, Maldo (Toro, 82″), Bolaños, Peralta, Quiles (Dani Sánchez, 61″) i Éric (Édgar, 71″).

Camp: Pepín Valls, 400 espectadors.

Gols: 1-0 (14″): Ernest. 1-1 (19″): Maldo.

Àrbitre: Sánchez Arias, delegació d”Osona. Groga a Ernest. Vermella a Joserra.