El CE Sabadell cau a Las Gaunas

El CE Sabadell ha caigut per 3 a 0 a la seva visita a l’estadi de Las Gaunas en un partit on la contundència dels locals a les àrees ha estat clau. Un centenar d’aficionats arlequinats han acompanyat l’equip.

El partit ha començat amb els dos equips intentant fer-se amb el domini del joc però amb poca claredat a la zona ofensiva. Al minut 10, després d’una errada en sortida de pilota, Menudo s’ha inventat un xut des de 30 metres que ha superat a Sergi Puig i ha posat en avantatge als locals. Pocs instants més tard, Gualda ha amenaçat amb un xut des de l’interior de l’àrea que ha sortit desviat. Passat el minut 15, en una jugada amb diversos rebots, Doncel ha posat el segon amb un xut creuat.

Amb el pas dels minuts, el CE Sabadell s’ha anat fent amb el domini de la pilota i ha amenaçat amb xuts d’Alberto i Moha que han sortit fora. La més clara del partit l’ha tingut de nou Alberto en un u contra u que ha sortit desviat. Amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, Gabri ha esperonat a l’equip en cercca de solucions però qui ha estat més a prop del gol ha estat, de nou, el conjunt local amb una centrada que s’ha enverinat i ha tocat al pal. A l’equador del segon temps, després d’una centrada des de la dreta, Arbeloa ha posat el tercer des de l’interior de l’àrea.

Passat el 80, Alberto ha pogut retallar distàncies després d’una bona jugada col·lectiva, però el porter logronyès ha refusat amb encert. I, posteriorment, Altimira ha provat sort des de la frontal però el seu xut ha sortit desviat per molt poc. Ho ha seguit intentant el conjunt arlequinat amb una doble ocasió de Dieste i Piñol, però Gonzalo ha tornat a salvar en última instància.

El CE Sabadell es queda amb 7 punts i podrà refer-se d’aquesta derrota el proper diumenge dia 9 a les 16:00 hores davant de l’Eldense a la Nova Creu Alta.