El CE Sabadell cau al Nou Castalia davant del Castellón

El CE Sabadell ha caigut derrotat per 3 a 1 al Nou Castàlia davant del CD Castellón en el primer desplaçament de la temporada. El gol arlequinat l’ha fet Joanet.

El partit ha començat molt disputat i amb els dos equips intentant-se fer amb el domini de la pilota. Prop del quart d’hora de joc, després d’una falta a la frontal, Cristian ha posat en avantatge al Castellón. En els minuts posteriors, el Sabadell s’ha fet amb el domini de la pilota però amb els orelluts amenaçant constantment al contraatac. Passada la mitja hora de joc, Christian Dieste després d’una centrada d’Alberto ha tingut la primera ocasió arlequinada.

Al minut 35, després d’una jugada combinativa, Raúl Sánchez ha duplicat l’avantatge castellonenc al marcador. Sergi Altimira s’ha retirat substituït després de rebre un cop. Joanet ha entrat al seu lloc.

Ho ha intentat el Centre d’Esports en els darrers compassos del primer temps però sense èxit i s’ha arribat al descans amb el 2 a 0.

La segona meitat s’ha iniciat amb un triple canvi. Sergi García, Pau Resta i Pau Victor han entrat per Armando, Juan Delgado i Alberto.

Al primer minut de joc, després d’un sac de banda rebutjat, Joanet des de dins l’àrea ha posat el 2 a 1. Pocs minuts més tard, Eudald ha tingut el segon amb un xut des de la frontal que ha sortit fregant el pal. I, posteriorment, Joanet ha tornat a posar a prova al porter des de fora l’àrea en els millors minuts dels de Gabri García.

Tot i la insistència arlequinada, després d’un contraatac conduït per Koné, Dani Romera marcava a porta buida després d’un rebot defensiu. Després del gol orellut, hi ha hagut uns minuts de calma on cap dels dos equips ha controlat el partit.

Passat el minut 70, Gurdiel ha posat a prova a Sarr amb un xut des de la dreta que ha aturat el porter. Ho ha seguit intentant sense èxit el Sabadell en els darrers minuts. Finalment, l’enfrontament ha acabat amb la victòria dels orelluts per 3 a 1.