El CE Sabadell cau davant l’Eldense a la Nova Creu Alta

El CE Sabadell ha caigut en la visita de l’Eldense a la Nova Creu Alta. Els de Gabri Garcia s’han vist superats sumant la primera derrota de la temporada com a local. El gol arlequinat l’ha anotat Sergi Garcia.

Les primeres aproximacions han estat pel conjunt arlequinart. Morgado, de cap, ha estat el primer en posar a prova a Vallejo a la sortida d’un córner. Amb el pas dels minuts, tots dos equips han intentat imposar el seu joc però sense un clar dominador. Prop del minut 20 de joc, després d’una triangulació per la dreta, Cris Montes ha posat en avantatge al conjunt visitant amb una rematada des del punt de penal. Ha respòs ràpid el Sabadell amb un cop de cap de Joanet que ha sortit fora.

Després del gol, el conjunt de Gabri Garcia s’ha fet amb el domini del partit i ha començat a crear perill a través de faltes laterals. En una d’elles, Alberto ha xutat per sobre del travesser. Passat el minut 30, després d’una passada en llarg sobre Ortuño, Guillem ha comès penal. Alex Martínez l’ha transformat posant el 0 a 2 al marcador. Ho ha intentat el Centre d’Esports als darrers minuts de la primera meitat però sense encert.

Al descans han entrat Moha Keita i Sergi Garcia. Passat el minut 50 de joc, després d’una centrada des de la dreta, Juanto ha posat el tercer. La nota negativa del partit l’ha posat Joanet, que ha marxat lesionat. Astals l’ha substituit. El propi Astals ha estat a prop de retallar distàncies amb un xut que ha pogut tapar la defensa en última instància.

Passat el minut 75, Moha ha provat sort amb un xut des de l’interior de l’àrea que ha sortit desviat. I, posteriorment, ha estat Sergi Garcia qui ha posat a prova al porter visitant. L’extrem sabadellenc, passat el 80 de joc, ha retallat distàncies al marcador amb un xut amb rosca al segon pal que s’ha colat per l’escaire. Als darrers instants de partit, Guillem ha vist la segona groga i ha marxat expulsat. Amb l’1 a 3 ha acabat el partit consumant-se la primera derrota de la temporada a la Nova Creu Alta.