El CE Sabadell cau per la mínima a Alcoi

El Centre d’Esports Sabadell ha caigut derrotat per la mínima en la seva visita a El Collao davant del CD Alcoyano per 2 a 1. El gol arlequinat l’ha fet Joanet López a l’inici de la segona meitat.

El partit ha començat molt intens i amb un Alcoyano que ha amenaçat constantment per les bandes, especialment per la dreta amb diverses centrades laterals que no han trobat rematador. No obstant, la primera acció clara del partit l’ha tingut Juan Delgado amb un xut que ha anat al lateral de la xarxa després d’una transició ràpida amb Sergi Garcia.

Finalment, al límit del descans en un servei de cantonada, Raúl González ha avançat a l’Alcoyano amb un cop de cap precís. A l’última de la primera meitat ha tingut l’empat Alberto amb un xut llunyà que ha tocat el travesser local. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans.

La segona meitat ha començat de forma immillorable pel CE Sabadell, després d’una bona triangulació entre Sergi Garcia i Alberto, Joanet ha superat a Bañuz a l’1 contra 1 per posar la igualada al marcador. Però poc ha durat l’alegria arlequinada, tan sols quatre minuts més tard, després d’una bona jugada individual, Raúl Alcaina ha tornat a posar en avantatge al conjunt local.

Tot i el cop en el seu millor moment de joc, els de Gabri no han defallit i han continuat insistint i inquietant la porteria rival. Amb l’entrada de jugadors ofensius, l’Alcoyano només ha pogut replegar-se al darrere i defensar l’avantatge al marcador. Alberto Fernández i Sergi García per les bandes han estat els més actius però sense èxit. A les acaballes, Morgado, que ha reaparegut després de 9 mesos de lesió, ha estavellat un llançament de falta contra la barrera.

Insistència sense premi a la segona part per un CE Sabadell que es queda amb 4 punts i intentarà tornar al camí de la victòria la setmana vinent al Temple davant del Calahorra.