El CE Sabadell certifica la victòria davant la UD Logroñés

El CE Sabadell ha sumat 3 importantíssims punts en la visita de la UD Logroñés a la Nova Creu Alta. Els Arlequinats s’han imposat per 2 a 0 gràcies a un doblet de Cristian Herrera.

L’enfrontament, que es va començar a disputar el 26 de febrer, es va haver d’aturar al minut 47:13 per les fortes pluges. Abans, el CE Sabadell havia estat el clar dominador i havia gaudit de les millors ocasions. No obstant això, només Cristian Herrera amb un autèntic golàs des del centre del camp va poder posar en avantatge als Arlequinats. El partit s’ha reprès al minut que es va aturar i amb l’1 a 0 al marcador.

Els primers minuts de la represa, molt intensos per part del Logroñés, els ha sabut solucionar bé en defensa el Centre d’Esports. A més, en un dels primers atacs, en una gran passada filtrada de Pau Víctor, Moha Keita ha regalat a Cristian el segon gol que ha baixat l’embranzida logronyesa. Gairebé amb un mes de diferència, però Cristian Herrera ha reiniciat el partit de la mateixa manera que el va acabar, marcant i ja suma 5 dianes com a Arlequinat.

Amb el 2 a 0 al marcador, ho ha continuat intentant el conjunt visitant que ha vist com l’àrbitre els anul·lava un gol de Clau Mendes per fora de joc. En els darrers minuts, també ha pogut sentenciar el Sabadell diverses contres conduïdes per Moha que no han fructificat. Ha pogut defensar bé el conjunt Arlequinat i certificar 3 punts importantíssims.

Els de Miki Lladó sumen 35 punts a la taula i fan un pas de gegant allunyant-se del descens en 5 punts. Dissabte, a les 19:00 hores, rebran al Barça Atlètic amb l’objectiu de continuar sumant. El suport dels Arlequinats és indispensable per a continuar amb la bona dinàmica perquè junts som més forts. Som-hi afició! Dissabte, tots al Temple!