El CE Sabadell disputarà el play-off exprés a Segona Divisió A

07/05/2020

El Centre d’Esports Sabadell disputarà el play-off d’ascens a Segona Divisió ‘A’ després que la RFEF hagi fet oficial la proposta, que divendres ratificarà la Comissió Delegada, de donar per acabada la Lliga i disputar una promoció en format exprés per resoldre els ascensos. El Centre d’Esports disputarà aquest play-off com a tercer classificat del grup 3, posició que ocupava quan es vasuspendre la competició a causa de la COVID-19. El play-off exprés es disputarà en una seu única per determinar, amb tots els equips concentrats i a partit únic. El sistema d’encreuaments i eliminatòries serà “el mateix sistema de competició dispost en la normativa”.

La RFEF també ha donat els detalls sobre com s’estructurarà la Segona Divisió ‘B’ de la temporada 2020/21. La decisió de la Federació Espanyola d’anul·lar els descensos suposa que a Segona B es trobaran 100 equips que es distribuiran en 5 grups. A més, la proposta de la RFEF especifica que hi haurà subgrups i una fase específica per decidir ascensos i ascensos. 

Declaracions del president del CE Sabadell, Esteve Calzada:

“És una forma estranya de trobar-nos-hi, però el jugarem i estem satisfets per la feina feta aquests anys. Era l’objectiu que ens havíem marcat”.

“Ens aniran explicant com haurem d’actura en els pròxims dies i haurem de treballar amb molta cautela perquè la decisió final depèn del Ministeri de Sanitat, però crec que s’ha fet un pas important amb el pronunciament oficial per part de la Federació”.

“No comprenc una Segona Divisió B amb 100 equips, però entenc que la RFEF ha de prendre decisions que no són fàcils perquè hi ha pressió per tots costats”.