El CE Sabadell empata a l’últim test de pretemporada

El CE Sabadell ha acabat la pretemporada amb un empat davant l’Europa en el partit de presentació a l’estadi. L’autor del gol arlequinat ha estat Juan Delgado. Abans de l’enfrontament, plantilla i cos tècnic han estat presentats davant l’afició que ha omplert la Tribuna de l’estadi de la Nova Creu Alta.

El partit ha començat igualat, amb els dos equips intentant fer-se amb el domini de la pilota.

Les primeres arribades han estat pel CE Sabadell, una centrada de Delgado que no ha trobat rematador i un cop de cap desviat de Pelayo han estat els primers avisos. Posteriorment, ha estat Dieste qui ha provat sort amb un xut llunyà que ha aturat el porter escapolat.

El primer avís del conjunt visitant ha estat de l’exarlequinat Sergi Pastells amb un xut que ha aturat, ben col·locat; Víctor Vidal. Passada la mitja hora de joc, després d’un atac ràpid, s’ha avançat l’Europa després d’una bona passada des de la dreta que Kilian ha enviat al fons de la xarxa.

Els arlequinats s’han intentat refer ràpid del cop amb un xut de Dieste que, després de tocar en un defensa, ha aturat el porter Marc Vito. I, posteriorment, després d’una jugada d’estratègia que ha acabat amb un xut desviat de Juan Delgado. Amb domini arlequinat però desavantatge al marcador s’ha arribat al descans amb el 0 a 1 al marcador.

La segona meitat ha començat amb el canvi de Jaume Piñol en el lloc d’Armando Corbalán. La primera aproximació del primer temps ha estat per l’Europa amb un xut de Gené que ha aturat Víctor Vidal. La primera arribada perillosa del Centre d’Esports ha estat de Piñol després de pentinar una centrada de Vargas des de la dreta.

I només uns minuts més tard, Juan Delgado ha posat l’empat al marcador amb un remat d’esperó al primer pal després d’una gran centrada de Jaume Piñol. En els últims minuts el CE Sabadell ha apretat en busca del gol de la victòria tancant a l’Europa al seu camp però sense èxit. Amb l’1 a 1 al marcador s’ha arribat al final del partit.

El CE Sabadell tanca la pretemporada amb un balanç de 2 victòries, 2 empats i una derrota i afronta l’inici de competició amb moltes ganes. Dissabte a les 21:30 us esperem a la Nova Creu Alta per viure el primer partit de lliga davant l’Amorebieta.