El CE Sabadell empata davant de l’Alcoyano

El CE Sabadell ha empatat 0 a 0 davant de l’Alcoyano en el primer partit de la segona volta. Els de Miki Lladó no han pogut sumar la 3a victòria consecutiva en un partit molt disputat i igualat en tot moment.

El partit ha començat amb domini altern i sense que cap dels dos equips pogués imposar el seu joc. La primera arribada perillosa l’ha signat l’Alcoyano amb una rematada alta de Liberto. I, prop del minut 20, Sergi Puig ha fet una gran intervenció a un xut de Moyita des de la frontal. Moha ha estat el jugador Arlequinat que més perill ha portat en els primers compassos de l’enfrontament. Passada la mitja hora de joc, Athuman s’ha hagut de retirar lesionat, Sergi Garcia l’ha substituït.

Als darrers minuts de la primera meitat, Alex Sala ha provat sort amb un xut llunyà desviat i, posteriorment, Sergi Garcia no ha pogut rematar una centrada al segon pal. Amb domini altern i sense arribades clares a cap dels dos costats, s’ha arribat al descans amb el 0 a 0 inicial al marcador.

A l’inici del segon temps, Sergi Garcia ha signat la primera aproximació amb un xut des de la frontal aturat pel porter després d’una gran conducció. I, pràcticament a la jugada posterior, Carrión ha estat a punt d’anotar un autèntic golàs amb una canonada que ha sortit llepant l’escaire alacantí. Ha respost bé l’Alcoyano amb un cop de Juanan ben aturat per Sergi Puig i amb una rematada de Moyita desviada.

Amb el pas dels minuts i després de l’embranzida del conjunt visitant, el Sabadell s’ha començat a fer amb el domini de la pilota. Una centrada de Sergi Garcia que Pau Víctor no ha arribat a rematar i un xut d’Astals des de la dreta han estat a prop de convertir el primer gol de l’enfrontament. I, passat el 75 de joc, Altimira ha estat a punt de fer un golàs amb un xut llunyà que ha fregat l’escaire. No hi ha hagut més arribades en els darrers instants de l’enfrontament a cap de les dues porteries i s’ha arribat al final amb el 0 a 0 i el repartiment de punts. El conjunt de Miki Lladó firma la tercera porteria a 0 consecutiva i suma 7 dels últims 9 punts. Amb aquest empat el CE Sabadell es queda amb 25 punts a la taula.