El CE Sabadell goleja i convenç al Johan Cruyff

El Centre d’Esports Sabadell ha superat al Barça Atlètic en la seva visita a l’estadi Johan Cruyff en un gran partit de tot l’equip. Els gols d’Alberto, Moha, Pau Víctor i Juan Delgado han servit als de Gabri Garcia per emportar-se els primers tres punts lluny de la Nova Creu Alta.

En la primera aproximació del partit, Barberà ha posat en avantatge al filial culer després d’una rematada des de l’interior de l’àrea. Amb el gol local, el CE Sabadell  ha donat una passa endavant. Primer, Morgado ha posat a prova al porter amb un llançament de falta al primer pal i, posteriorment, a través de serveis de cantonada i atacs verticals, ha començat a aproximar-se a la porteria rival. Abans del minut 20, Sergi Puig ha salvat el segon amb una gran aturada a l’1 contra 1.

Passat el minut 25, després d’un rebuig en un còrner, Alberto Fernández s’ha inventat un colpeig des de la frontal que s’ha colat per l’escaire posant la igualada al marcador. Amb l’empat, el partit s’ha obert, amb un Barça Atlètic més dominador amb pilota però amb un CE Sabadell molt ben posicionat i amenaçant amb perill en cada sortida. En una d’elles, després d’una gran jugada de Pau Víctor, Moha Keita no ha pogut acabar l’atac després d’una bona acció defensiva rival dins l’àrea.

Just abans del descans, després d’una gran jugada personal de Pau Víctor en un contraatac, Moha Keita s’ha quedat sol davant Arnau Tenas i després de regatejar-lo, el porter blaugrana l’ha derribat cometent penal. El propi atacant senegalès l’ha convertit posant el segon al marcador i remuntant el partit. Amb l’1 a 2 s’ha arribat al descans en una gran primera part arlequinada.

A l’entretemps, Vargas, lesionat, ha hagut de ser substituit per Gurdiel. Als primers instants del segon temps, després d’una gran recuperació d’Eudald Vergés, el lateral ha regalat el gol a Pau Víctor que, a boca de canó, ha posat el tercer. Després del tercer gol, el CE Sabadell ha començat a jugar amb els nervis del Barça i a moure la pilota de costat a costat. Només Txus Alba amb un xut des de la frontal ha inquietat la porteria arlequinada.

Passat el 60, l’ha tingut, de nou, Txus Alba amb un xut des de l’interior de l’àrea que ha salvat Sergi Puig. I, posteriorment, després d’una gran jugada personal finalitzada, Alberto ha tingut la sentència amb un xut des de la frontal. Creuat l’equador del segon temps, ha tornat a salvar Sergi Puig, en l’1 contra 1, davant Barberà.

Al descompte, Juan Delgado ha posat la cirereta anotant el quart després d’una gran passada d’Alex Gualda des de la banda esquerre. Els de Gabri Garcia sumen 10 punts a la classficació i convencen en un gran partit de tot l’equip arrodonit amb una golejada en un camp molt complicat.