El CE Sabadell guanya a l’Hospitalet en el tercer test de pretemporada

El CE Sabadell ha aconseguit la seva segona victòria de pretemporada al Municipal de L’Hospitalet després de golejar per 0 a 3 gràcies als gols de Delgado, Dieste i Vargas.

El partit ha començat de forma immillorable per al conjunt arlequinat i és que abans del minut 2, després d’un gran contraatac conduït per Dieste des de l’esquerra, Juan Delgado en boca de canó ha aconseguit avançar al marcador al Centre d’Esports.
Després d’uns minuts de tanteig amb domini arlequinat, abans del minut 20, Dieste ha tingut el segon amb una rematada amb rosca amb la cama esquerra que ha sortit fregant el pal.
I, posteriorment, ha estat Gualda qui ha posat a prova al porter del conjunt local, Nil.

Seguint amb el domini del CE Sabadell, de nou Gualda, al minut 25 ha tingut una claríssima ocasió després d’un toc d’esperó de Joanet, però a l’1 contra 1 el migcampista basc ha enviat el seu xut per sobre el travesser.

Acostant-se el final de la primera meitat, ha estat l’Hospi qui ha pogut empatar amb un xut des de dins l’àrea que ha tapat bé Pelayo.

I just abans del descans, després d’una gran jugada individual de Dieste, un defensa de l’Hospitalet cometia penal clar sobre el davanter aragonès.
El propi Dieste ha convertit la pena màxima amb un xut a l’escaire.

L’últim avís del primer temps ha estat del conjunt local amb un xut de falta que ha passat a prop del pal dret de la porteria de Víctor Vidal.
Amb l’últim ensurt i amb el 0 a 2 al marcador s’ha arribat al descans.

A l’entretemps han entrat Astals, Vargas i Raul Ferrer.

La segona part ha començat com ho ha fet la primera, amb gol del CE Sabadell. En aquesta ocasió després d’un servei de cantonada de Gualda, ha rematat Marc Vargas al segon pal aconseguint el tercer gol de la tarda.

Passat el minut 55, a punt ha estat l’Hospitalet de retallar distàncies després d’un servei de cantonada però la rematada final de Aldo One, que ha acabat al fons de la xarxa, ha quedat anul·lada per mans del central.

Els del Llobregat han donat un pas endavant i han començat a tenir més possessió però sense inquietar en excés la porteria de Víctor Vidal, pràcticament inèdit durant tot el partit.

Amb el partit controlat i la possessió de la pilota, el CE Sabadell ha adormit el partit fins a les acaballes del mateix on la calma ha estat la gran protagonista a excepció d’un xut de “Piti” Belmonte que ha sortit fregant el pal als últims minuts de l’enfrontament.

Amb aquesta victòria el CE Sabadell consolida les bones sensacions i segueix preparant-se per l’inici de competició. A més, segueix invicte i imbatut a la pretemporada.