El CE Sabadell i Puraceba presenten la samarreta dels #5000Arlequinats

28/10/2021

El Centre d’Esports Sabadell i Puraceba presenten la samarreta commemorativa dels #5000Arlequinats a la Nova Creu Alta. Una samarreta per celebrar una fita històrica del club. El Sabadell i Pura Ceba comparteixen sabadellenquisme, i fan bandera de la nostra ciutat.

La samarreta dels #5000Arlequinats està disponible exclusivament per a socis a les oficines de la Nova Creu Alta a un preu de 9’95€. 

Puraceba és una entitat que posa el seu granet de sorra, d’una manera un punt irònica, de vegades una mica gamberra, amb un xic de rauxa i un poc de seny per reimaginar col·lectivament la imatge de la nostra ciutat. A més, és una entitat vinculada a la gent jove de la ciutat, un dels col·lectius que més ha crescut en les darreres temporades entre socis del CE Sabadell i actualment representa un 36% de la massa social.

Ana Navés, vicepresidenta del club, i Martí Saiz, dissenyador de Cèl·lula Sabadell, han conduït l’acte celebrat a la sala de premsa Miguel Quereda i posteriorment a la gespa de la Nova Creu Alta. També han participat el jugador Aarón Rey i 5 joves socis arlequinats que han fet de models de la nova samarreta. Durant l’acte s’han canviat les pilotes per cebes, símbol icònic de la nostra ciutat, i els representats d’ambdues entitats han simbolitzat les capes d’una ceba fins a destapar el nou disseny. Al concloure l’acte, s’ha aprofitat per fer entrega del carnet de soci a Puraceba, qui ja forma part dels #5000Arlequinats. Pura Ceba ja forma part dels #5000Arlequinats amb el seu carnet de soci com una entitat sabadellenca i arlequinada.

Orgull i bandera de la nostra ciutat, del #Sabadellenquisme!