El CE Sabadell perd davant un bon Sevilla FC (1-6)

El Centre d”Esports Sabadell no ha pogut davant el colíder de la Lliga BBVA i vigent campió de l”Europa League. El 0-2 de Iago Aspas pocs minuts abans del descans ha deixat tocat a l”equip, que ha cedit davant la qualitat dels sevillistes en la represa. Al final, la nota positiva del partit ha estat el debut com a golejador del jove davanter Ernest Forgas en competició oficial.

En els primers instants del duel, el conjunt dirigit per Miquel Olmo ha sortit molt endollat a la gespa i s”ha mostrat molt intens. No obstant això, la primera arribada de perill l”ha protagonitzada Diego en banda dreta. El lateral s”ha plantat sol davant Nauzet i la seva vaselina ha marxat fregant el pal.

Tot seguit, el CE Sabadell ha tingut la seva ocasió més clara. Sotan, amb un magistral cop d”esperó, s”ha topat amb la resposta de Sergio Rico sota pals, que ha enviat l”esfèrica a córner.

Després d”aquest intercanvi de cops, el Sevilla FC s”ha fet amb el control del partit i ha començat a fer mal en tres quarts de camp. Aleix Vidal ha provat sort en una acció individual, però després de regatejar a Martí Crespí, s”ha trobat amb un immens Nauzet que ha tapat tots els espais.

A la mitja hora de joc, el conjunt d”Unai Emery ha tirat de pissarra per inaugurar el marcador. En un llançament de cantonada, Navarro ha pentinat en el primer pal i Kolo, a boca de canó, ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

A partir d”aleshores, al CE Sabadell li ha costat generar accions atacants, mentre que els visitants buscaven constantment pilotes a l”esquena de la defensa arlequinada. En una de les seves arribades, Iago Aspas no ha perdonat pocs minuts abans del descans amb un gran xut que ha entrat per l”escaire.

Ja a la represa, i després d”un avís de Banega en un llançament de falta lateral, el Sevilla FC ha fet el tercer amb una genialitat de Iago Aspas. El jugador gallec ha aprofitat una segona jugada per quedar-se sense oposició i, amb sang freda, ha retallat davant Carlos per establir el 0-3.

Gameiro, des del punt de penal, i Reyes, amb una canonada des de fora de l”àrea, han ampliat distàncies per als seus. Abans del final, Ernest Forgas ha estat molt atent per pescar un refús del porter Sergio Rico i s”ha estrenat en competició oficial amb el primer del CE Sabadell. Iago Aspas, també am un llançament des dels onze metres, ha fet el definitiu 1-6.

Al final, el conjunt dirigit per Unai Emery deixa encarrilada l”eliminatòria dels setzens de final de la Copa del Rei després de golejar en la Nova Creu Alta. El pròxim dissabte, davant el CD Mirandés, els arlequinats es juguen tres punts molt importants en la Lliga Adelante.

Fitxa tècnica:
CE Sabadell: Nauzet, Agus, Carlos Hernández, Crespí, Riau; Sotan (M. Gato, 71″), Lucas Porcar, Yeray, Marcos (Collantes, 61″), Aridai i Juanto (Ernest, 71″).

Sevilla FC: Sergio Rico, F. Navarro, Diogo, Cristóforo (Cotán, 78″), Reyes, Iago Aspas, Kolodziejczak, Denis Suárez (Gameiro, 46″), Banega, Aleix Vidal (Deulofeu, 60″), Arribas.

Gols: 0-1 (29″): Kolodziejczak. 0-2 (43″): Iago Aspas. 0-3 (60″): Iago Aspas. 0-4 (66″): Gameiro. 0-5 (70″): Reyes. 1-5 (75″): Ernest. 1-6 (90″): Iago Aspas.

Àrbitre: Vicandi Garrido, comitè basc. Grogues a M. Crespí; Fernando Navarro.

Camp: Nova Creu Alta, 6.157 espectadors.