El CE Sabadell perd una nova final a Los Pajaritos (3-0)

El repte del CE Sabadell continua tot i sumar una nova derrota a la Lliga Adelante. En aquesta ocasió, el gol matiner de Sergi Enrich ha deixat tocat a l”equip, que ha quallat un matx discret a Los Pajaritos. Ja a la represa, del possible empat de Gato s”ha passat en qüestió de minuts a la sentència del CD Numància. Amb aquesta nova desfeta a domicili, el conjunt arlequinat continua com a cuer de la competició, però promet anar a totes en les 18 jornades restants per capgirar aquesta situació adversa i assolir la permanència.

Davant els sorians, pitjor no han pogut començar les coses per al conjunt de Txus Serrano. Quan només s”havien disputat dos minuts de partit, Julio ha executat una falta lateral i Sergi Enrich, sense oposició, ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un efectiu cop de cap. El gol en contra ha deixat estabornit als visitants, que s”han mostrat molt poc en tasques ofensives. El CE Sabadell només ha provat sort a l”equador de la primera meitat amb un xut d”Aníbal que ha marxat fregant el pal.

Amb part del terreny de joc gelat, cada acció atacant del rival era un autèntic suplici, ja que costava mantenir l”equilibri en la zona defensiva dels arlequinats. Per sort, l”equip dirigit per Anquela ha perdonat en les seves oportunitats. Després d”una centrada d”Isidoro, Sergi Enrich ha pogut ampliar distàncies, però el seu xut ha marxat per molt poc. El mateix protagonista, minuts després, ha posat una pilota molt enverinada que s”ha passejat per l”interior de l”àrea petita. Ja en els instants finals, els locals han gaudit de l”arribada més clara en una doble ocasió. Després que Vicente estavellés l”esfèrica contra el travesser, Sant De Navas ha aparegut per refusar a córner un gol cantat de Regalón.

Del possible empat a la sentència

En el segon temps, el conjunt dirigit per Txus Serrano ha estirat les línies i el CD Numància ho ha aprofitat per fer mal. De Navas ha intervingut de manera providencial en diverses jugades, com en un llançament de Natalio després d”una bona acció col·lectiva. El porter madrileny també ha tirat de reflexos per blocar en la línia de gol un cop de cap de Regalón. En la següent acció, Gato ha pogut canviar el guió del partit, però el porter Biel Ribas ha respost a la perfecció per evitar l”empat.

Ha estat aleshores quan els locals han ensorrat el mur de De Navas amb fortuna. I és que el seu segon gol ha arribat després que un defensa arlequinat desviés lleugerament un xut de Vicente i despistés el porter. Pocs minuts després, el conjunt dirigit per Anquela ha sentenciat el matx des dels onze metres amb el gol de Julio Álvarez. El CE Sabadell, a més, s”ha quedat amb deu homes per l”expulsió de Kiko Olivas en el penal.

Amb 3-0 en el marcador, i havent segellat el triomf, Anquela ha donat descans a peces importants i ambdós equips han deixat córrer el cronòmetre. Al final, nova derrota del CE Sabadell que el deixa en una situació encara més delicada. L”equip, però, confia en donar una alegria a l”afició diumenge vinent davant el Real Saragossa.

Fitxa tècnica:
CD Numància: Biel Ribas, Ripa, Antonio Tomás (Pedraza, 18″), Regalón, Íñigo Pérez, Natalio, Julio Álvarez (Cicinho, 72″), Juanma, Isidoro, Vicente i Sergi Enrich (Braian, 64″).

CE Sabadell: De Navas, Agus, K. Olivas, Carlos Hernández, Clerc, A.Hidalgo (Lucas Porcar, 85″), Ciércoles (Marcos, 80″), Sotan (Crespí, 64″), Gato, Collantes i Aníbal.

Gols: 1-0 (2″): Sergi Enrich. 2-0 (52″): Vicente. 3-0 (61″): Julio Álvarez.

Àrbitre: López Amaya, comitè andalús. Grogues a Ripa, Isidoro; A. Hidalgo, Clerc. Vermella a Kiko Olivas.

Camp: Los Pajaritos, 2.085 espectadors.