El CE Sabadell qualla un gran partit davant el Villarreal CF B (3-0)

Després de presentar la primera equipació davant el públic que ha assistit a la Nova Creu Alta, els jugadors dirigits per Miquel Olmo han sortit amb força al terreny de joc. Ja en els primers minuts, Tamudo li ha guanyat la partida al porter Bañuz i ha cedit la pilota a Aridai. L”extrem canari, però, ha xutat massa alt quan tenia un defensor sota pals. Tot seguit, qui ho ha provat ha estat Cristian amb un fort llançament que ha aturat el porter del Villarreal CF B.

L”equip de Paco López ha respost amb una bona arribada de José Naranjo. De Navas, atent sota pals, ha evitat el gol de l”atacant. El CE Sabadell, tot i les arribades aïllades dels visitants, ha dominat a la gespa i ha gaudit de les millors arribades. Una d”elles ha tingut com a protagonistes a Aridai i Javi Hervás. L”extrem arlequinat ha deixat sol el seu company amb una assistència de luxe, però el xut final del cordovès s”ha estavellat contra el pal. En l”acció posterior, Aridai ha xutat creuat després de realitzar una magnífica acció individual.

Els arlequinats ho buscaven amb insistència i al final han trobat el premi del gol quan faltaven deu minuts per acabar la primera part. Riau, lliure de marca, ha pescat en el segon pal una passada de la mort d”Aridai i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. D”aquesta manera, el jugador s”ha estrenat com a golejador arlequinat davant el Villarreal CF B.

Dos gols més en la represa
Ja en els primers minuts de la segona meitat, el davanter Fran Sol s”ha topat amb un immens David De Navas, que ha desviat amb els dits un xut creuat del jugador visitant. El CE Sabadell, per la seva banda, ha seguit molt segur en defensa tot i aquesta arribada de perill.

Fruit del seu domini en el terreny de joc, els locals han ampliat distàncies en el marcador amb un gol de Sotan. El japonès, que ha rebut una gran passada de Cristian, no s”ha posat nerviós en l”u contra u davant Bañuz i ha definit amb tranquil·litat per fer el 2-0.

Al final, el CE Sabadell ha tancat la golejada amb un gran gol d”Ernest Forgas. El jove davanter ha rebut de Collantes i ha afusellat davant Bañuz per posar el definitiu 3-0 al marcador. Així doncs, el quadre arlequinat s”ha imposat amb comoditat davant un bon rival i continua agafant minuts i ritme de competició per afrontar amb èxit la nova temporada. Aquest diumenge 10 d”agost, els homes de Miquel Olmo disputaran un nou amistós davant el CD Masnou.

Fitxa tècnica:
CE Sabadell: De Navas, Cristian, K. Olivas, Carlos, Víctor, Riau, Eguaras, Longás, Hervás, Aridai i Tamudo. També han jugat: Crespí, Collantes, Sotan, Estellés, Agus, Ernest Forgas, Oriol i Canario.

Villarreal CF B: Bañuz, Felipe, Galas, J. Ramírez, Tano, Marc Mateu, Aleix, Antón, Fran Sol, Pablo, Jose Naranjo.

Àrbitre: Carlos Calderiña Pavón, assistit per Marc Padrós i Pablo Horacio.

Gols: 1-0 (35″): Riau. 2-0 (62″): Sotan. 3-0 (89″): Ernest.

Camp: Nova Creu Alta, 500 espectadors.