El CE Sabadell retroba sensacions amb una golejada

El CE Sabadell ha superat amb contundència al Sestao River (3-0) a una Nova Creu Alta que ha presentat un gran aspecte amb més de 3100 aficionats a les graderies. Els de Miki Lladó han golejat a l’equip basc en una segona part elèctrica que han culminat els tres davanters, Cristian Herrera, Manel Martínez i Marcos Baselga amb un gol cada un. La segona victòria de la temporada al Temple en un partit que ha començat amb el joc una mica espès als dos costats del camp.

Malgrat que la possessió i el domini han estat sempre Arlequinats, les ocasions han arribat amb comptagotes. Leandro Martínez i Armando Corbalán han tingut les primeres oportunitats de l’enfrontament amb xuts desviats. La resposta del Centre d’Esports ha arribat als peus de Baselga, amb una centrada que no ha trobat rematador. La més clara, no obstant això, ha estat per a Cristian Herrera amb una rematada des de la frontal que ha sortit alta abans del descans.

Després del pas per vestidors, el partit ha agafat ritme i el domini s’ha traduït en gols. Al primer minut de joc, Cristian ha caçat una pilota al vèrtex de l’àrea i ha superat a Sergi Puig amb un xut potent per trencar el mur basc. L’embranzida ha continuat i, pocs instants després, Manel Martínez ha rematat a plaer una centrada de Juanmi Carrión fent esclatar la passió a tot l’estadi. Ha continuat fent baixada el camp i l’exarlequinat Sergi Puig ha evitat el tercer en una canonada de Gualda des de la frontal.

També ha volgut la seva dosi de protagonisme Adrián Ortolá que ha estat providencial en una pilota morta a l’interior de l’àrea rematada per ‘Dopi’ i que ha evitat al Sestao tornar-se a ficar al partit. Al tram final, amb el partit resolt, Marcos Baselga ha posat la cirereta amb una vaselina sobre Puig després d’una gran passada en profunditat de Marc Domènech i amb el definitiu 3 a 0. Els de Miki Lladó sumen set punts i es retroben amb el triomf després quatre jornades. El diumenge vinent torna a haver-hi futbol al Temple en la visita del Fuenlabrada a les 17h. Abans, vine a gaudir de l’OktoberCES a partir de les 14h amb música al ritme de The Popurris, menjar i una estrella.