El CE Sabadell suma la segona victòria consecutiva a la Nova Creu Alta

El CE Sabadell ha superat al Calahorra per 1 a 0 en la matinal de diumenge a la Nova Creu Alta. L’autor del gol arlequinat ha estat Alex Gualda a l’inici de la segona meitat.

El partit ha començat amb molta intensitat per part de tots dos equips. Als primers instants, Gualda ha estat a punt d’aprofitar una mala cessió d’un defensa rival però finalment no ha pogut concretar la jugada. També ha amenaçat el Calahorra que en una contra ha tingut una doble ocasió en peus de Gabarre i Imanol que ha pogut solucionar amb encert Sergi Puig.

Amb el pas dels minuts, el CE Sabadell s’ha fet amb el domini del joc i la possessió i les arribades s’han començat a succeir. Primer ha estat Altimira després d’una gran jugada individual qui ha posat a prova al porter. I, posteriorment, Alberto i Juanmi també han provat sort amb dos xuts creuats que han sortit fregant el pal.

S’ha frenat el ritme de passat el minut 25 tot i que el domini continuava sent arlequinat. Ha tornat a posar a prova a Sergi Puig, Toni Gabarre, però el porter premianenc ha respost bé de nou. Just abans del descans, després d’una passada a l’espai, Juan Delgado ha estat a punt de fer un autèntic golàs de vaselina però el porter visitant ha aturat a l’últim instant. Amb el 0 a 0 inicial s’ha arribat al descans.

Després del pas per vestidors, el Sabadell, una vegada més; ha sortit de forma immillorable i als 5 minuts de la represa, després d’un xut llunyà de Gurdiel, Gualda ha aprofitat el refús per fer el primer de l’enfrontament i posar en avantatge al conjunt arlequinat. Pocs minuts més tard, els de Gabri Garcia han pogut duplicar l’avantatge amb un xut des de la frontal d’Alberto que ha anat directe al travesser, en el refús, el porter li ha negat el gol a Delgado tot i que el davanter estava en fora de joc.

El Calahorra ha pujat el ritme i ha començat a tenir més pilota en cerca de l’empat però sense encert davant la ben organitzada defensa arlequinada. No obstant, Juan Delgado ha tingut la sentència en dues ocasions amb dos u contra u. El primer aturat pel porter i el segon finalitzat amb un xut desviat. En els darrers instants, Alex Sala ha estat expulsat després de veure la segona groga en una disputa. Ha aguantat bé amb 10 homes el CE Sabadell per a sumar la segona victòria consecutiva al Temple i alçar-se fins als 7 punts.