El CE Sabadell tanca el fitxatge de l’internacional sub-21 Jaime Sánchez

El CE Sabadell vol informar als seus seguidors del seu últim fitxatge. Es tracta del defensa del Real Madrid Jaime Sánchez Muñoz, nascut l’11 de març de 1995 a Chiclana de la Frontera, Cadis, i que arriba en qualitat de cedit per una temporada.

Jaime Sánchez Muñoz

Jugador d’enorme planta i experiència tot i la seva joventut, té una extraordinària qualitat per treure la pilota jugada des del darrera, i és una de les joves promeses del futbol espanyol, sent internacional en categories sub-17, 18, 19 i 21 en 17 ocasions. Un reforç de luxe per a la defensa del CE Sabadell.

“L’any passat vaig tenir problemes de lesions al tendó d’Aquil·les però em vaig acabar operant i la recuperació va perfecte. Estic a meitat del procés i espero estar disponible a partir d’octubre-novembre”, ha declarat en roda de premsa.

Jaime Sánchez s’ha mostrat molt agraït amb el CE Sabadell per haver apostat per ell i ha comentat un vincle molt especial que tindrà a la plantilla: “Sandro era el meu millor amic quan estava al Real Madrid, vam coincidir dos anys i estic molt content de poder tornar a compartir vestidor amb ell”.