El CE Sabadell tanca la primera volta a El Sadar

El Centre d”Esports Sabadell disputa l”últim partit de la primera volta amb la necessitat de sumar punts fora de casa per escapar de la zona baixa de la taula. Malgrat tot, no ho tindrà fàcil, ja que visita a un CA Osasuna crescut (a les 16 h en el Sadar).
 
L”equip navarrès ha sumat 10 dels últims 12 punts possibles, però arriba a aquesta cita amb nombroses baixes. El tècnic Jan Urban perd al sancionat Sisi, als lesionats Jordan Loites i Oier Sanjurjo i Nekounam, Ansarifard, Raoul Loé, Cadamuro i Cedrick, que estan disputant partits internacionals amb les seves seleccions.
 
Tot i les seves absències, Álex García va recalcar en roda de premsa el perill del CA Osasuna. “Ës un equip molt vertical i amb una molt bona estratègia. Tenen un ambient a El Sadar molt bo”, va dir.
 
El CE Sabadell també afronta el duel amb certa eufòria després d”un inici d”any per a l”optimisme. Ara, però, toca donar un cop a la taula i endur-se els tres punts com a visitants.
 
Per tal d”aconseguir el triomf en una plaça complicada, el cos tècnic va citar als següents jugadors per desplaçar-se a Pamplona: De Navas, Víctor, Cristian, Carlos Hernández, Collantes, A. Hidalgo, M. Gato, Sotan, Nauzet, Eguaras, Riau, Marcos, Aridai, Kiko Olivas, Benja, Javi Hervás, Estellés i Yeray.