EL CENTRE D’ESPORTS SABADELL FC I ESTRELLA DAMM REFERMEN EL SEU ACORD DE PATROCINI A LALIGA SMARTBANK

21/10/2020

Estrella Damm i el Centre d’Esports Sabadell FC han signat la renovació de l’acord de patrocini de la marca amb el Club fins al 2023, en un acte oficialitzat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, al qual, per part del Centre d’Esports Sabadell FC, han assistit el president, Esteve Calzada; el director general, Bruno Batlle, i el porter del primer equip, Ian Mackay. Per part de Damm, han assistit Jofre Riera, director de Patrocinis de Damm, i Albert Cunill, director de Vendes d’Hostaleria de Damm.

El nou acord amplia la relació de la marca cervesera amb el Club, que passa a convertir-se ‘patrocinador oficial’ del Centre d’Esports Sabadell FC. D’aquesta manera, Estrella Damm tindrà una àmplia presència de marca a l’estadi de la Nova Creu Alta, i mantindrà la seva condició de cervesa oficial del Club. A més, les dues parts continuaran generant accions que apropin el Club i la marca al seguidor arlequinat.

Abans d’acabar la trobada, Esteve Calzada ha lliurat la samarreta oficial d’aquesta temporada amb el nom a l’esquena d’Estrella Damm en motiu de la  renovació del patrocini. 

Ian Mackay rep el trofeu al ‘Jugador Estrella’

Durant l’acte, Jofre Riera ha entregat el trofeu al ‘Jugador Estrella’ de la Temporada 2019-2020 al porter arlequinat Ian Mackay. Un reconeixement en una temporada històrica amb el retorn del CE Sabadell FC al futbol professional després d’un play-off brillant.

El trofeu al ‘Jugador Estrella’ és una iniciativa a través de la qual els aficionats amb el seu vot elegeixen al millor jugador després de cada partit disputat. Al final de la temporada, s’entrega el Trofeu Estrella a aquell qui més vots ha rebut en tots els partits.

Declaracions durant l’acte

Esteve Calzada, president del CE Sabadell: “Estem molt contents de reforçar el vincle entre dues entitats centenàries en el marc de LaLiga Smartbank. Estem convençuts que plegats continuaran els èxits”.

Jofre Riera, director de Patrocinis de Damm: “La renovació d’aquest acord representa suposa una nova etapa d’aquest vincle que uneix ambdues institucions. Mirem cap a futur amb la voluntat de seguir treballant junts per celebrar grans èxits pel Club i pels seguidors arlequinats”.