El Centre d’Esports Sabadell i hummel renoven el seu acord de patrocini per dues temporades més

23/12/2021

El Centre d’Esports Sabadell i hummel amplien l’acord de patrocini per dues temporades més. D’aquesta forma, la marca danesa de roba esportiva prolonga la seva vinculació amb el club després de cinc temporades a la Nova Creu Alta.

La marca hummel vestirà els equips del CE Sabadell amb la seva gamma de roba tècnica esportiva i ‘Lifestyle’. Amb aquest acord, el club s’assegura una màxima qualitat en la roba tècnica del primer equip i del futbol base amb uns dissenys innovadors i tres equipacions disponibles per al primer equip fins a la finalització del contracte. El Centre d’Esports i hummel han treballat conjuntament amb els dissenys de les equipacions de les darreres temporades que han demostrat tenir una gran acceptació pel seu disseny i identitat.

La gran novetat vinculada a aquest acord és la participació dels socis del CE Sabadell en la tria de les equipacions oficials per a la pròxima temporada. Per primer cop a la història del club, els socis decidiran el disseny de les noves equipacions. Els arlequinats i arlequinades podran votar de forma online entre tres dissenys de la primera equipació i tres altres de la segona. Les propostes es presentaran aquesta tarda a través dels canals oficials del club i el període de votació serà fins al 5 de gener.

SOBRE HUMMEL

hummel és una marca esportiva amb seu a Aarhus, Dinamarca. L’empresa va ser fundada el 1923 per la família Messmer a Hamburg, Alemanya.

hummel actualment fabrica roba de futbol, futbol sala, handbol, bàsquet, voleibol i rugbi. La companyia també produeix calçat per a futbol i handbol. A més, disposa d’una àmplia línia de productes de moda i calçat de tendència, compta amb col·laboracions Premium amb dissenyadors de la talla Willy Chavarria o Astrid Andersen, entre d’altres.

En el món del futbol, hummel compta amb nombrosos patrocinis arreu del món: SC Braga, Everton, Southampton, Brondby… A Espanya, la marca compta amb una alta notorietat a causa dels acords que ha aconseguit amb el CD Tenerife, UDG Tenerife…