El club obre les portes de la Nova Creu Alta a les escoles

El passat divendres 2 de febrer, els nens i nenes de P4 de l’Escola Joanot Alisanda de Sabadell van gaudir d’una excursió molt especial. Tots ells van ser els primers que visiten aquesta temporada la Nova Creu Alta en una iniciativa que ha engegat el club i que pretén que les escoles de la ciutat coneguin de ben a prop la història i els valors del Centre d’Esports Sabadell.

Antoni Martínez, directiu de l’àrea social, va ser l’encarregat de conduir la visita i d’explicar la centenària història de l’entitat als més petits, que van tenir l’oportunitat, entre altres activitats, de trepitjar la gespa de la Nova Creu Alta, de conéixer el capità Migue a la sala VIP o d’accedir a zona de premsa. A banda d’això, el club també els va donar la possibilitat de fer de periodistes a la sala de premsa per fer-li preguntes al lateral Dani Gómez. A més, van rebre consells sobre nutrició i salut de part del readaptador del club, Xavi Moñino.

Una visita molt educativa que el club vol que arribi a tots els centres de Sabadell. La iniciativa està dirigida a totes les edats i està previst que, a finals de la propera temporada, el Centre d’Esports Sabadell faci entrega de material escolar i docent a l’escola que hagi enregistrat el millor vídeo sobre la seva visita.

Imatge: Roger Benet.