El debut oficial, contra la Fundació Esportiva Grama

Ja hi ha estrena oficial. El Centre d’Esports Sabadell ha conegut aquest migdia el seu primer rival a la Copa Catalunya 2018-19 que està previst que es posi en marxa el cap de setmana del 28 i 29 de juliol. El conjunt de Toni Seligrat s’enfrontarà a la primera ronda a la Fundació Esportiva Grama, equip que acaba de pujar a Tercera Divisió i que vol muntar un projecte ambiciós per disputar l’eliminatòria d’ascens a Segona B.

De fet, l’entitat que presideix Antonio Morales en sap, i molt, de pujar de categoria. Ja en duu un total de quatre ascensos consecutius després de ser fundada al 2013 amb la intenció de recuperar el lloc històric d’una UDA Gramenet que es troba a Segona Catalana. La Fundació compta amb cares conegudes per a l’afició arlequinada, com la del capità Roberto Morales. A més, els colomencs han incorporat en aquest mercat d’estiu a altres jugadors amb passat a la NCA com Fran Piera, Cazorla o Ñito.

L’eliminatòria, prevista per al dissabte a les 20:00 hores, es disputarà a Can Peixauet i, en cas de passar de ronda, el Centre d’Esports Sabadell es veuria les cares amb el guanyador del Figueres-Horta.