El filial arlequinat deixa la porteria a zero davant la UE Sants (0-0)

El segon compromís de pretemporada a domicili ha finalitzat amb l”empat a zero inicial. Tot i això, el tècnic Toni Rodríguez ha tret conclusions més positives després de no encaixar cap gol per primera vegada. “L”objectiu era corregir els errors defensius i ho hem aconseguit”, ha dit després del 0-0 davant la UE Sants.

El tècnic del filial, a més, ha reconegut que l”equip necessitava recapacitar i canviar la seva mentalitat per no encaixar cap gol. “S”ha notat una millora en el joc de l”equip”, ha comentat.

En un partit molt igualat, el CE Sabadell B ha gaudit de dues bones ocasions de Pol Roigé i Ahufinger per avançar-se en el marcador. El central ha pescat una falta penjada per Cesc Clotet, però el porter Carlos ha evitat el gol dels visitants amb una bona intervenció.

El filial arlequinat ha jugat uns bons minuts en l”últim tram de la primera part, però no ha estat encertat de cara a porteria. Al final, el CE Sabadell B ha acabat deixant molt bones sensacions en el terreny de joc després de mostrar-se més sòlid defensivament. Amb aquest empat a zero, el conjunt dirigit per Toni Rodríguez continua carregant forces per preparar el seu debut a Tercera Divisió.