El filial, davant una bona oportunidad contra el Cerdanyola (Pepín Valls, 17h)

El Sabadell B té una gran oportunitat (Pepín Valls, diumenge 17 h) de continuar progressant en la classificació. Els homes de José Solivelles han aprofitat les quatre últimes jornades, en què no han perdut, per apropar-se de valent a la zona de promoció i ara, en un moment dolç, se les heuran contra un Cerdanyola perillós a domicili. La victòria arlequinada i una patinada o bé del Gavà, o bé del Júpiter o bé de la Muntanyesa deixarien al filial del Sabadell entre els quatre primers aquesta setmana.

“Arribem bé, amb confiança i moltes ganes. Portem temps sense perdre i sobretot jugant bé, millor que el rival. Ara, aviam si agafem una jornada propícia i, com a mínim, podem passar aquesta setmana en promoció d”ascens. Seria un premi per nosaltres”, afirma el tècnic Solivelles que reconeix que és un alicient però que tampoc els “obsessiona”. 

Al davant, estarà el Cerdanyola que té uns registres molt positius fora de casa ja que només ha perdut un partit aquesta temporada a domicili (jornada 2). “Intenta jugar més que en anys anteriors però tot i així explota molt la segona jugada, l”estratègia, els serveis de banda… I tot això ho barreja amb gent de qualitat i experiència de mig camp en endavant com Javi Sánchez o Daisuke, entre d”altres. Són gent que coneix la categoria i serà un partit complicat perquè, a més, el Pepín Valls és un camp on es poden adaptar bé”, diu Solivelles sobre el rival. Ferreira, per sanció, és l”única baixa de l”equip aquesta jornada.