El filial vol seguir amb la seva línia ascendent

La lliga continua pels joves del planter arlequinat i demà, l”equip dirigit per Jose Solivelles i Miguel Ezequiel es desplaça fins el Vallès Oriental per enfrontar-se al Granollers, que va recuperar la categoria la temporada passada després de gairebé 10 anys d”absència en aquesta.

 

El conjunt de la capital del Vallès Oriental ha tingut un inici de lliga semblant al del Sabadell B i és que tots dos, acumulen quatre punts dels nou que s”han disputat. Això sí, el conjunt de Solivelles té un millor balanç golejador, ja que porta sis gols a favor i quatre en contra mentre que l”equip granollerí en porta tres a favor i quatre en contra.

 

Solivelles no vol deixar-se sorprendre

Després d”aconseguir la primera victòria de lliga, el filial arlequinat vol aconseguir els primers punts fora de casa. Tot i aquesta voluntat, Solivelles adverteix que no serà senzill tornar amb punts del camp del Granollers ‘”Es un camp més petit que el nostre i allà ells apreten molt.”” De la mateixa manera, el tècnic del filial arlequinat preveu un partit diferent als tres anteriors ‘”Haurem d”adaptar-nos a un partit amb més disputes i estar molt atent a les segones jugades”” Per últim, Solivelles  destaca la importància que tindrà la solidesa defensiva, després de no haver encaixat gols a casa contra el Santfeliuenc i haver deixat per primer cop, la porteria a zero ‘“La solidesa defensiva serà clau. No podem cometre errors que ens condemnin a anar a remolc”” de la mateixa manera que va preveure que el Sabadell ‘”hagi de renunciar una miqueta al nostre estil de joc per adaptar-se a les circumstàncies del partit.””