EL GRAN RECAPTE ARLEQUINAT

1/12/2021

El Centre d’Esports Sabadell posa en marxa, de l’1 al 17 de desembre, el ‘Gran Recapte Arlequinat’, un recapte solidari d’aliments, destinats al Rebost Solidari de Sabadell i Creu Roja Sabadell, i de joguines, destinades al Parc Taulí de Sabadell, Quiron Salud i també Creu Roja Sabadell. Amb aquesta iniciativa el CE Sabadell vol animar als seus socis a col·laborar per poder ajudar als qui més ho necessiten aquest Nadal i mostrar la nostra cara més solidària.

Les oficines de la Nova Creu Alta seran un punt de recollida dels aliments i joguines de l’1 al 17 de desembre. El dia de partit davant el Betis Deportivo del pròxim 11 de desembre també s’habilitaran dos punts de recollida a les carpes de merchandising  als voltants de l’estadi. Les oficines del club romandran obertes en el seu horari habitual, de 10h a 14h, i de 16h a 20h. (Excepte dimarts, que les oficines romandran tancades). 

Per cada persona que faci una aportació de menjar o joguina s’obtindrà a canvi una entrada per poder presenciar el primer partit de l’any 2022 a la Nova Creu Alta davant el Linares Deportivo del pròxim 8 de gener. Cal recordar que els aliments han de ser de llarga durada, així com paquets d’arròs, sucre, pasta, ampolles d’oli… I pel que fa a les joguines han d’estar en bon estat.

Omplim la Nova Creu Alta de solidaritat per aquelles persones que més ho necessiten!