El Juvenil A comença la pretemporada amb dues derrotes

Dos adversaris de Lliga Nacional per començar. Després d”una setmana intensa de treball, el Juvenil A va disputar els seus dos primers compromisos de pretemporada aquest cap de setmana.
 
El dissabte, els jugadors dirigits por Jose Solivelles van caure per 2-0 davant la UE Sant Andreu. Després d”uns bons minuts inicials, l”equip arlequinat va notar la davallada física i va acabar cedint davant un rival que portava més rodatge.
 
El Juvenil A també va disputar un altre partit l”endemà, en aquesta ocasió davant la UE Cornellà. El matx va tenir un guió semblant, amb un CE Sabadell intens i dominador en la primera mitja hora. Nelson va ser l”autor del gol dels arlequinats. No obstant això, el cansament i la càrrega de treball va perjudicar els de Jose Solivelles, que van claudicar en els últims instants.
 
“Hem estat millor del que m”esperava. Els rivals havien començat abans la pretemporada i portaven més rodatge. A més, portem molta càrrega de treball”, va explicar el tècnic del Juvenil A després de les dues derrotes.
 
El Sènior Femení i els Cadets, a escena
Al marge dels Juvenils, que segueixen amb la preparació del nou curs, aquest dilluns 18 d”agost comencen els entrenaments de pretemporada a l”Olímpia el Cadet A, el Cadet B i el Sènior Femení.