El Juvenil C participa al torneig d”Arlés

El cap de setmana passat el nostre Juvenil C es va desplaçar a Arles (França) per participar en un torneig de molt prestigi amb equips francesos de primer nivell. En aquest torneig, sobresortien el Metz i l”Olympique Marsella encara que finalment el que es va portar el gat a l”aigua va ser el Cannes. 

CANNES 0 – SABADELL 0
El Sabadell va realitzar un bon debut davant un rival físicament molt superior que a posteriori va eliminar al favorit, el Olympique, a la semifinal. Tot i que va ser el nostre conjunt el que va generar les ocasions més perilloses, el resultat va ser just.

OLYMPIQUE MARSELLA 4 – SABADELL 0
L”Olympique va ser molt superior en tots els aspectes ja que és equip de Lliga Nacional amb dos jugadors de la Selecció Francesa i un dels favorits juntament amb*Olympique de Lió i Metz per al campionat domèstic. Tot i que els arlequinats van fer un inici de partit més defensiu que ofensiu, la superioritat dels francesos es va acabar notant en el transcurs del partit i es van portar el partit.

METZ 2 – SABADELL 0
El partit va tenir dues fases, inicialment va ser el Sabadell qui va dominar tenint fins i tot alguna arribada a la porteria rival però sense causar massa problemes al porter local. En un error en la sortida de pilota el Metz va marcar el primer gol i, en uns minuts de desconcert, van ampliar distàncies.

FREJUS 0 – SABADELL 0
Va ser l”últim partit del campionat, on a poc a poc el Juvenil C es va ser imposant en el joc gaudint fins i tot de diverses bones ocasions de gol. El partit es va decidir en els llançaments de penal i aquí va ser el Sabadell on es va imposar, sense fallar cap d”ells.