El Málaga s’endú un partit amb moltes alternatives

8/11/2020

El Centre d’Esports Sabadell ha perdut per 1 a 2 davant el Málaga CF amb gol de Néstor Querol. Tot i lluitar fins al final i tenir alternatives per als dos equips, el Sabadell no ha pogut batre al conjunt andalús que ha marcat a falta de 15 minuts pel final. Pel que fa a l’onze titular, hem vist canvis respecte al partit davant l’UD Almería. Ian Mackay ha tornat a la titularitat, junt amb Pedro Capó, Juan Ibiza i Néstor.

En els primers minuts de partit, de gran intensitat, el Málaga ha avisat amb un u contra u de gran perill que ha aturat Ian Mackay davant Julio. El conjunt andalús amb més domini de la possessió i jugant a camp contrari ha anat apropant-se a la porteria de Mackay. El Sabadell, ben posicionat en defensa, no ha deixat espais per concedir ocasions.

L’ocasió més clara per als arlequinats ha arribat al minut 14 quan Néstor Querol ha tingut un mà a mà amb Dani Barrio, després d’una gran passada entre línies de Grego. Instants més tard, ha arribat el gol del Málaga al minut 15. Calero no ha perdonat davant Mackay, amb un xut des de dins l’àrea.

Però amb una bona reacció de l’equip, el gol arlequinat ha arribat al minut 18. Josu l’ha posat al punt de penal amb una centrada lateral que no ha perdonat Néstor, marcant el seu primer gol de la temporada a LaLiga Smartbank.

El conjunt arlequinat ho ha seguit intentant, ben posicionat i intentant tenir més la pilota. Això s’ha traduït en perill a camp rival. Al minut 32 l’ha tingut de nou Néstor, amb un xut des de la frontal de l’àrea que ha aturat Barrio. Instants més tard, Stoichkov, que ha robat la pilota a camp contrari, ha pogut disparar dins l’àrea rival. Però de nou, Barrio ha aturat el potent xut. Minuts més tard, de nou atacava el Sabadell. Una bona jugada combinativa entre Josu i Edgar, ha habilitat a Undabarrena que ha provat el xut des de la frontal. El xut ha marxat desviat prop de l’escaire de la porteria rival. Els arlequinats marxaven al descans amb l’empat en el marcador després de la bona reacció al gol rival.

A la represa, el partit ha seguit amb la mateixa dinàmica, gran intensitat en dos equips que han buscat dominar la possessió de la pilota, sense generar perill en cap de les dues àrees.

Antonio Hidalgo, en busca dels tres punts, ha mogut fitxa i ha fet entrar, al 58, a Adri Cuevas i Guruzeta per Undabarrena i Edgar. Amb el partit molt igualat, al minut 66 ha entrat Aleix Coch per Grego Sierra, per aportar frescor defensiva. I instants més tard, per sumar efectius a l’atac arlequinat, han entrat Aarón Rey i Heber Pena, per Néstor i Stoichkov.

Amb els canvis, l’equip ha fet un pas endavant, tenint més la pilota. Però no ha estat suficient per contrarestar al Málaga, que ha aprofitat l’única ocasió que ha tingut a la segona meitat per materialitzar el gol i posar-se per davant en el marcador. Ha marcat Chavarria de cap, després d’una centrada lateral.

El CE Sabadell no s’ha rendit i ha seguit amb la mateixa intensitat per canviar el resultat. Ho intentava Juan Ibiza a la sortida d’un córner. A falta de 8 minuts per al final, també l’ha tingut Aleix Coch de cap, després d’un bon sac de falta a la frontal de l’àrea d’Heber Pena.

Al minut 88 Antonio Hidalgo ha estat expulsat per protestar una llarga pèrdua de temps del Málaga CF. L’àrbitre finalment ha afegit 7 minuts i el Sabadell, tot i lluitar fins al final, no ha pogut capgirar el marcador. Ara toca pensar en la UD Logroñés, que serà el partit corresponent a la jornada 12 de LaLiga Smartbank, i es disputarà diumenge 15 de novembre a les 18:30 a l’Estadio Las Gaunas.