El millor Sabadell de l’any, però ha fallat la punteria

Empat a 1 entre el C.E. Sabadell i el Valencia Mestalla a la Nova Creu Alta. El partit, que semblava ben encaminat a la mitja part gràcies a un gol de Carreño en l’últim minut, ha anat ennegrint-se a mesura que ho anava fent el temps, i gràcies a uns bons segons 45 minuts, l’equip visitant han aconseguit endur-se un punt del temple arlequinat. 

Tot i que l’equip valencià ha tingut un gol anul·lat al minut 4, poca estona després l’autor del gol, Carreño, ja deixava entreveure les seves intencions. L’equip arlequinat, que ha mostrat una intensa pressió a l’hora d’evitar que el Valencia Mestalla sortís amb la pilota jugada des del darrere, ha vist la seva recompensa amb un esfèric robat a tres quarts de camp; Carreño ha rebut la pilota de primeres i ha buscat el xut directe, que ha sortit fregant el pal. Poc després el porter de l’equip visitant, Sivera, ha demanat el canvi per una topada amb Nacho Vidal. 

El Sabadell volia el primer, i Txomin, molt actiu, no ha deixat de buscar-lo. Primer amb un xut des de la frontal i després, amb una bona passada de Borjas que l’ha deixat sol davant Ferri, han sigut les ocasions més clares del jugador de Logronyo.

Abans del descans el Sabadell ha posat una marxa més i ha vist recompensat el seu esforç. En una falta lateral, Ramón Verdú ha buscat sorprendre a tothom i provar el xut directe, però el porter de l’equip Valencià ha estat murri i ha rebutjat la pilota; aquesta, però, ha impactat al pal i Carreño ha aprofitat que el porter estava vençut per ficar el cap i fer el primer. Pocs segons després, es xiulava el final dels primers quaranta-cinc minuts.

A la represa, semblava que el temps feia preveure el que es venia. Tot just ha començat a ploure, una passada de Rafa Mir cap a Aridai ha fet que el Valencia Mestalla, en la primera de la represa, empatés el partit. Amb el gol l’equip de Curro Torres s’ha trobat més cómode i a prop han estat de endur-se els tres punts. Pol Moreno, en una jugada embolicada dins l’àrea, ha tret una pilota sota pals, i Jokin, un cop més, ha salvat a l’equip amb una magnífica aturada a xut de Rafa Mir.

La pròxima setmana l’equip de Guillermo Romo s’enfrontarà a l’Eldense en el Nuevo Pepico Amat.