“El nom de CE Sabadell ja ho diu tot”

25 anys, de Logronyo i coneguts de tota la vida. Txomin Barcina i Javi Barrio guarden moltes connexions fora del món del futbol. Dins, ben poques, tot i haver coincidit fa dues temporades a l’Huracán. L’extrem, ràpid i vertical, va créixer futbolísticament a Zubieta; el central, clàssic i expeditiu, a Santander. Tots dos són els últims reforços del Centre d’Esports Sabadell i van ser presentats ahir en roda de premsa.

Txomin Barcina:

  • “Amb el nom ja ho diu tot. És un club històric, que té fam, que té projecció de pujar i la proposta es va tancar en pocs dies”
  • “És cert que porto dos play-offs consecutius però hem d’anar pas a pas, fer una bona pretemporada per començar bé la lliga i, a partir d’aquí, anar pujant graons”
  • “La primera cosa que vaig fer quan vaig arribar aquí va ser veure el camp perquè tenia moltes ganes. Se’m van fer les dents llargues perquè arribi ja el primer partit. És un camp que s’adapta molt bé a les meves característiques” 

Javi Barrio:

  • “Quan ens van presentar la proposta, amb el nom tenia molt guanyat. Estic molt agraït amb el Sabadell després de l’any que he tirat per culpa del genoll i espero retornar aquesta confiança”
  • “Sembla un tòpic però és veritat. Quan va sorgir la proposta d’anar a Boiro vaig tenir dubtes perquè sembla que anar a Tercera és un pas enrere però em vaig tornar a sentir futbolista”
  • “La primera presa de contacte va ser una gran experiència. Tant el grup com el míster ens van rebre molt bé”