El nou CE Sabadell 18-19 es posarà en marxa el 16 de juliol

Poc a poc es van perfilant els detalls de la pretemporada 2018-19 del Centre d’Esports Sabadell. La nova plantilla arlequinada està citada el pròxim 16 de juliol per començar els entrenaments amb les pertinents revisions mèdiques i una sessió a Sant Oleguer que tindrà lloc a les 19:00 hores. A partir d’allà, l’equip anirà alternant dobles sessions amb sessions individuals per anar agafant el punt òptim de forma abans de començar la lliga.

A l’espera de possibles reforços i incorporacions, el tècnic arlequinat Toni Seligrat començarà la pretemporada amb un total de 16 efectius a la seva disposició: Roberto, Romans, Óscar Rubio, Pastells, Valentín, Migue, Aleix Coch, Pol Moreno, Ángel, Adri Cuevas, Pedro Capó, Josu, Gato, Felipe Sanchón, Arturo i Edgar.

En els pròxims dies també s’anunciaran tots els compromisos d’aquesta pretemporada, que poden variar en funció de l’actuació de l’equip a la Copa Catalunya. De moment, el CE Sabadell s’enfrontarà a la Fundació Grama (28 juliol, 20:00 hores) a la primera ronda d’aquesta competició.