El partit de l’any

Olímpia. Dissabte 23 d’abril. 17:00 hores. 

El femení del Centre d’Esports Sabadell es prepara per viure el partit més important de tota la temporada, el que pot certificar l’ascens matemàtic a Segona Divisió a falta de quatre jornades per al final. Ben cert és que el de demà serà el segon ‘match-ball’ per a les de Jordi Saltó després de punxar al camp del Fontsanta-Fatjó. Més evident, si cap, és que el demà té un caire més especial. En primer lloc, perquè, a diferència del de fa set dies, aquest enfrontament es juga a casa, amb l’afició, i s’espera una bona presència de públic a Olímpia. En segon, perquè davant hi haurà el Molins de Rei CF, l’únic rival que encara pot deixar sense ascens a les arlequinades, tot i que les possibilitats són mínimes.

Les matemàtiques són clares: 12 punts de diferència amb 12 per disputar-se. Un punt val a les de Jordi Saltó per ser nou equip de Segona. “Ho hem preparat sense més pressió que la que tenim sempre i amb moltes ganes que comenci a rodar la pilota i ser nosaltres mateixes. Estem amb una convicció del 300%”, ha reconegut el tècnic del femení. El principal maldecap per a Saltó és la baixa de la portera internacional Mariajo Pons, que el cap de setmana passat va patir una commoció cerebral a Cornellà i haurà de fer repòs: “Aquestes coses arriben com arriben, les hem d’acceptar i no buscar excuses. Inés està més que preparada i serà un premi per a ella”.

Per contra, el tècnic arlequinat recupera diferents efectius com Cosy, Mayo, Silvia o Judith i tindrà més variants a l’hora de confeccionar l’onze. Elena, Megu i Debo seguiran una jornada més de baixa.