El play-off d’ascens a Segona A es viurà a footters

10/06/2020

Els partits del Centre d’Esports Sabadell i tota la resta d’eliminatòries del play-off d’ascens a Segona A s’emetran per Footters. L’operadora espanyola ha adquirit els drets televisius de la fase d’ascens que se celebrarà del 18 al 25 de juliol en diferents estadis d’Andalusia a porta tancada. A més, Fotters també emetrà el play-off d’ascens a Segona Divisió B que es jugarà entre l’1 i el 9 d’agost. 

Les aficions dels 88 equips, 16 de 2a B i 72 de 3a, podran seguir els enfrontaments dels seus equips per intentar aconseguir l’ascens a 2aA i 2aB tot i que els partits hagin de jugar-se a porta tancada. Les recomanacions sanitàries davant la pandèmia de la COVID-19 han obligat a concentrar en espai i temps els partits d’aquesta fase d’ascens. 
Footters prepara una cobertura informativa mai abans realitzada per a la fase decisiva de campionat que inclourà programes diaris, entrevistes, resums, nous formats, cobertura transmèdia i informació constant a més de la pròpia emissió de les trobades.
 
Els aficionats dels equips implicats i tots els amants de el futbol podran comprar a través d’un pagament únic molt reduït els playffoffs a www.footters.com. A més, podran seguir la informació d’aquesta fase a través del web i les xarxes socials de la RFEF i de l’operadora esportiva.