El Sabadell aprofita la inèrcia guanyadora

Segona victòria consecutiva del Centre d’Esports Sabadell. Els futbolistes de Toni Seligrat han fet un partit molt seriós a La Almozara i han sabut sobreposar-se a l’empat del conjunt local quan restaven deu pel final i s’han endut els tres punts cap a Sabadell. Els arlequinats han aprofitat la inèrcia de la remuntada fa una setmana contra l’Espanyol ‘B’ a la Nova Creu Alta per aconseguir el triomf en els últims minuts amb un gol de Gato i una obra d’art d’Arturo. El tècnic Toni Seligrat ha donat entrada en l’onze inicial a Nico, Antonio, Adri i Néstor per Gato, Valentín, Cobo i Felipe.

El Sabadell ha sortit amb molta intensitat i ben posicionat sobre el terreny de joc de La Almozara. Al minut 14 ha arribat la primera oportunitat del partit, ha estat per a l’Ebro, Roberto ha salvat una rematada de Mainz que posteriorment ha picat al travesser. A partir d’aquí hi ha hagut alternatives per als dos equips, primer el porter de l’Ebro ha tret una extraordinària mà per evitar que el xut de Néstor es convertís en el 0 a 1 i pocs minuts més tard, una centrada lateral dels locals s’ha passejat per l’àrea petita de Roberto sense trobar rematador. Abans del gol arlequinat, Antonio ha estat a punt de sorprendre Salva, el porter local, amb un llançament des de vint metres. Al minut 30, una gran jugada combinativa del Sabadell l’ha finalitzat Néstor des de l’interior de l’àrea petita per avançar els arlequinats en l’electrònic de La Almozara. El Sabadell arrinava al descans amb bones sensacions després dels 45 primers minuts.

A la represa el guió de la primera meitat no ha variat massa, el Sabadell continuava amb un plantejament clar i l’Ebro insistia en penjar pilotes a l’àrea arlequinada. Al minut 60, el local Sergio Cortes enviava una altra rematada al travesser de la porteria de Roberto. L’Ebro es començava a bolcar sobre l’àrea del Sabadell empès per la necessitat de sumar però els futbolistes de Toni Seligrat seguien compactes ben posicionats. Al minut 65, Seligrat ha començat a moure la banqueta i ha donat entrada a Valentín per Antonio Domínguez. A deu minuts pel final, l’Ebro ha empatat el partit mitjançant Javi Cabezas. Seligrat ha esgotat els canvis: han entrat Gato i Edgar per Adri Cuevas i Josu. Dos minuts després, una jugada embolicada dins l’àrea de l’Ebro l’ha aprofitat Gato per marcar l’1 a 2. I ja gairebé al minut 90 i per deixar amb la boca oberta a la setantena d’aficionats arlequinats que s’han desplaçat fins a Saragossa, Arturo ha marcat l’1 a 3 amb un xut des de trenta metres que ha entrat pel lateral dret de la porteria de Salva. Els tres punts marxen cap a casa. El Sabadell encadena la segona victòria consecutiva. Sis de sis. I demostra que té molta pòlvora ofensiva. El proper partit del Sabadell serà diumenge que ve (17h) a la Nova Creu Alta contra el CD Teruel.

FITXA TÈCNICA

CD Ebro: Salva, Jon, Teo Tirado, Michele, Ubay, Liñán (Sergio Cortés, 58′), Raúl, Gerrit, Mainz (Víctor, 70′), Sandro i Tiago (Javi Cabezas, 75′).

CE Sabadell: Roberto, Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico Delmonte, Josu (Gato, 85′), Ángel, Adri Cuevas (Edgar, 81′), Antonio Domínguez (Valentín, 65′), Pedro Capó, Néstor Querol, Arturo.

Gols: 0-1 (Néstor, 30′), 1-1 (Javi Cabezas, 82′), 1-2 (Gato, 85′) i 1-3 (Arturo, 88′).

Àrbitre: Igor Garcés Bargada (col·legi navarrès). Ha amonestat els arlequinats Nico Delmonte, Arturo, Néstor Querol i Edgar.

Estadi: La Almozara.

Fotografia: Críspulo Díaz.