El Sabadell cau per la mínima a l’RCDE Stadium

El CE Sabadell ha caigut per la mínima davant el Cornellà a l’RCDE Stadium en un partit molt competit i igualat. Els de Miki Lladó han fet mèrits per puntuar, però el gol de l’exarlequinat, Alfred Planas, ha fet que els 3 punts es quedessin a casa. Els més de 600 Arlequinats que han acompanyat l’equip, han animat fins al final i han estat el gran suport dels jugadors.

Als primers instants, el Centre d’Esports ha intentat fer-se amb el domini de la pilota mentre que les armes dels locals passaven per buscar l’esquena de la defensa. La primera gran ocasió, no obstant això, ha estat per a Pau Víctor que, després d’una gran passada de Cristian, ha obligat un defensa a intervenir quan ja es plantava davant Anacker. La més clara pel Cornellà ha arribat en una falta lateral que ha finalitzat amb una volea desviada de Gerard Martin.

Amb el pas dels minuts, els de Miki Lladó han començat a trobar escletxes en la defensa verda. Cristian Herrera, amb dues rematades desviades des de l’interior de l’àrea i un xut des de la frontal que ha aturat el porter local, ha cercat el primer de l’enfrontament. També el Cornellà ha buscat el gol i finalment l’ha trobat. Ha avisat primer amb una rematada desviada d’Alfred i, posteriorment, l’exarlequinat no ha perdonat a boca de canó després d’una deixada de cap de Rubén Enri. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans.

A l’inici del segon temps, el Sabadell ha fet un triple canvi. Vargas, Astals i Altimira han substituït Pau Resta, Adán Gurdiel i Cristian. La primera arribada clara, no obstant això, ha estat pel Cornellà amb un xut de Nahuel que ha aturat Sergi Puig. Amb el pas dels minuts, els Arlequinats s’han començat a fer amb el domini de la pilota i a arribar amb claredat sobre la porteria local. Pau Víctor amb dues rematades desviades ha estat molt a prop de posar la igualada al marcador. Primer, després d’una passada en profunditat de Carrión i, posteriorment, després d’una gran jugada individual.

També ha pogut sentenciar el conjunt verd després d’un xut creuat d’Alfred que ha aturat Sergi Puig. Ja als darrers minuts, Lucas Anacker s’ha erigit en heroi amb una aturada espectacular a xut de Pau Víctor acabant amb les opcions Arlequinades que ho han intentat amb insistència fins al final. Els de Miki Lladó es queden amb 49 punts i tindran l’opció de lluitar per la plaça de Copa del Rei a la darrera jornada al Temple davant l’Osasuna Promesas.