El Sabadell empata ‘in extremis’ a l’Antonio Puchades

Valencia Mestalla: Sivera, Nacho Vidal, Lato, Javi Jiménez, Ayala, Gregorio, Aridai (Marc, 81′), Quim, Rafa Mir, Fran Villalba (Eugeni, 65′) i Nacho Gil (Jordi Sánchez, 73′).

CE Sabadell: Jokin Ezkieta, Jordan Sánchez (Pastells, 81′), Franquesa, Juanjo, Manu, Lucas Viale, Migue, Adri (Txomin, 75′), Ian, Álvaro (Verdú, 65′) i Gai Assulin.

Gols: 1-0, 13′, Quim Araujo; 2-0, 35′, Villalba; 2-1, 39′, Álvaro; 2-2, 93′, Txomin.

Àrbitre: Ricardo Escudero Marín (comité de Castilla – La Manxa). Va amonestar als localss Javi Jiménez i Rafa Mir, i va expulsar a Gregorio. Va amonestar als visitants Jordan Sánchez, Juanjo, Manu, Lucas i Álvaro, i va expulsar a Gai Assulin.

Estadi: Antonio Puchades.

El partit va començar amb una primera arribada del Mestalla sense conseqüències. Nacho Gil va rematar sense massa intenció una pilota que va marxar fora. Als sis minuts, Aridai va tenir una ocasió claríssima. El davanter del València va enviar una falta lateral al pal. La insistència del conjunt de Curro Torres va donar resultat en el minut 13. Després d’un perillós centre de Rafa Mir, Quim Araujo va definir amb qualitat posant l’1-0 al marcador del Antonio Puchades. El setge dels locals va provocar que tinguessin constants oportunitats.

Malgrat tot, el Sabadell va intentar crear perill a la contra. Als 26 minuts, la defensa valenciana va haver de rebutjar un gran xut de Migue. Quan quedaven deu minuts per al descans, Fran Villalba va saber aprofitar una de les ocasions per anotar el segon per al València. Però el conjunt arlequinat va saber reaccionar. Quatre minuts després, Gai Assulin va assistir de forma excel·lent a Álvaro Clausi, que només va haver d’enviar la pilota al fons de la xarxa. Al descans, 2-1 en l’electrònic amb tot per decidir.

El Sabadell va semblar despertar una mica a l’inici de la segona meitat. El conjunt arlequinat es va mostrar més còmode sobre el terreny de joc. Els de Jose Solivelles van tenir algunes internades. Poc a poc, els visitants van apropar-se a l’àrea de Sivera. Al minut 63, Gregorio va provocar un penal i va ser expulsat després de veure la segona groga. El porter del Mestalla, però, va endevinar les intencions d’Ian i va parar el tret evitant l’empat. A partir d’aquí, els arlequinats es van fer amb el domini de la pilota amb l’objectiu d’empatar entre cella i cella.

Quan quedaven poc més de quinze minuts pel final, Sivera va haver de tornar a treure un gran xut de Verdú. La superioritat del Sabadell era aclaparadora i les ocasions se succeïen a la porteria valenciana. L’empat estava per arribar, i va arribar. En l’última acció del partit, Txomin va empatar el partit aprofitant una pilota dins de l’àrea valencianista. El Sabadell rebrà el proper diumenge a les 17:00 al CD Eldense a la Nova Creu Alta.