El Sabadell luita fins el final però perd al Municipal de l’Hospitalet

El partit ha començat interessant. El Sabadell, gràcies a dos carrilers amb vocació ofensiva, buscava per bandes avançar-se al marcador ben d’hora. Els homes de José Solivelles volien aprofitar-se, mitjançant pilotes penjades, del poder ofensiu que gaudeix el conjunt arlequinat amb homes com Ian González. Al minut dos, Jordi López ja tractava fer el primer gol. L’Hospitalet, necessitat de punts, ha donat una passa endavant i pressionava la sortida de la pilota del Sabadell. No ha estat fins al minut 17, però, que el conjunt del Baix Llobregat ha fet el primer llançament a porteria, amb un xut ras i tovet que aturava Ezkieta sense gaires problemes. Quasi deu minuts més tard, Dani Fernández feia un teva-meva amb Rubio que el deixava sol dins l’àrea, però la seva definició ha estat aturada pel porter navarrès. No ha estat fins el minut 37, i poc després que, de nou Jordi López tractés de fer mal, aquest cop amb una rematada de cap, que l’Hospitalet ha obert la llauna. Ha estat en una jugada aïllada, on Salinas ha xutat al pal esquerra i Ezkieta, tot i l’estirada, no ha pogut arribar.

José Solivelles, a la represa, ha volgut moure la banqueta i apostar per Migue, que ha estat molt actiu en els darrers 45 minuts. Jordi López, al 47, feia un llançament directe de falta que sortia fregant l’escaire. Dos minuts més tard, però, l’Hospitalet ha fet el segon. Una jugada d’estratègia ha deixat sol a Higon, en un més que possible fora de joc, i ha fet la passada de la mort cap a Rubio, que superava a Jokin. Un cop més, la banqueta del Sabadell ha mogut fitxa, aquest cop per partida doble, fent-hi entrar al terreny de joc a Jordan Gaspar i Enric Franquesa, que han donat més dinamisme a l’atac per bandes arlequinat. Migue, molt actiu al terreny de joc, ha retallat distàncies al minut 80 amb una rematada dins l’àrea que ha donat esperances al Sabadell. El conjunt arlequinat ha tractat d’aixecar el partit tot i les constants pèrdues de temps, i els últims minuts s’han jugat en camp de l’Hospitalet. Aquest cop, però, no ha sigut possible l’èpica, tot i la rematada de Manu Torres al descompte, que ha sortit fregant el travesser.

La jornada vinent, diumenge a les 16:30h el primer equip rebrà a casa l’AE Prat en l’últim partit de l’any a la Nova Creu Alta.

Imatge: Roger Benet