El Sabadell marxa de buit d’El Clariano

10/02/2019

Els partits lluny de la Nova Creu Alta continuen sent l’assignatura pendent en els últims mesos del Centre d’Esports Sabadell. El guió ha començat igual que fa quinze dies al Miniestadi, els arlequinats s’han avançat als primers minuts mitjançant Pol Ballesteros, i malauradament també ha acabat amb una remuntada local. Errades puntuals han donat oxigen a a un Ontinyent que s’ha crescut en el partit. El tècnic Kiko Ramírez ha introduït canvis a l’onze obligats per les baixes d’última hora dels capitans Migue, Felipe i Capó. Nico ha ha tornat a leix de la defensa fent parella amb Fernando Pajarero, Ángel Martínez ha reaparegut a l’onze i Pol Ballesteros ha ocupat l’extrem dret.

El Sabadell ha començat el partit seriós buscant joc ofensiu per la banda esquerra amb Josu i Néstor que han estat els principals protagonistes arlequinats en els primers minuts. Al minut 15, una jugada inciada per Antonio Domínguez l’ha finalitzat amb qualitat Pol Ballesteros amb una voleia ajustada al pal dret de la porteria de l’exarlequinat Craviotto per avançar el Sabadell. Com al Miniestadi, l’equip de Kiko Ramírez no ha pogut gestionar l’avantatg i cinc minuts després l’Ontinyent ha empatat el partit gràcies a un penal comès per Roberto en una jugada embolicada dins l’àrea. Soler ha executat el penal lluny de l’abast del porter arlequinat. Un cop dur per al Sabadell que sense temps per refer-se ha vist com al minut 35 arribava el segon dels locals obra de Juanan que ha rematat una centrada lateral. L’Ontinyent marxava amb avantatge mínim al descans.

Als primers minuts de la represa el Sabadell ha intentat tornar entrar al partit però no trobava el camí per crear perill. L’Ontinyent arribava amb més facilitat i és qui ha tingut les ocasions més clares en els primers minuts de la egona meitat. Al minut 57 ha entrat Edgar per Pol Ballesteros, Kiko buscava centímetres per buscar el joc aeri. Quan quedavent vint minuts pel final ha arribat la sentència amb el gol de David Torres que suposava el 3 a 1. Els joves David Acedo i Carlos Cobo han entrat en l’últim tram de partit per donar velocitat a l’equip però no han pogut canviar el signe del partit. A través d’un xut d’Antonio Domínguez i dos córners consecutius el Sabadell ha intentat retallar distàncies però avui ha estat una mala tarda a El Clariano. El Sabadell rebrà diumenge vinent (17h) el Villarreal ‘B’ a la Nova Creu Alta, una oportunitat per refer-se d’aquesta derrota i continuar en la bona dinàmica que ha mostrat l’equip a l’estadi.

FITXA TÈCNICA

Ontinyent CF: Craviotto, Soler, Fuster, Enrique, Julen, Felip, Zarzo (Fran Machado, 73’), Juanan, Torres, Javi Llor (Tarí, 90’) i Tito Malagón (Pablo Carbonell, 80’).

CE Sabadell: Roberto, Óscar Rubio, Pajarero, Nico Delmonte, Josu, Adri Cuevas, Ángel (Cobo, 83’); Antonio Domínguez, Pol Ballesteros (Edgar, 57’), Néstor Querol (Acedo, 73’), Arturo.

Gols: 0-1 (Pol Ballesteros, 15′), 1-1 (Soler, 22′), 2-1 (Juanan, 36′), 3-1 (Malegón, 70′).

Àrbitre: José Luis Guzmán Mansilla (comitè andalús). Ha amonestat els arlequinats Roberto, Pol Ballesteros, Nico Delmonte i Ángel.

Estadi: El Clariano.

Fotografia: Lluís Franco.