El Sabadell posa el joc i l’Hércules els gols

20/04/2019

El Centre d’Esports Sabadell marxa del Rico Pérez amb una derrota per 2 a 0 que no reflecteix el que s’ha vist en el terreny de joc durant els noranta minuts. Un gol alacantí en els millors minuts del Sabadell i la vermella directa a Óscar Rubio en els primers compassos de la represa han castigat massa a un Sabadell que fins i tot amb 10 jugadors ha tingut fases de domini. El tècnic Antonio Hidalgo ha repetit el mateix onze que va aconseguir la victòria contra el Lleida fa una setmana a la Nova Creu Alta.

El Sabadell ha começat el partit molt endollat. Lluny de deixar-se portar per l’escenari, els arlequinats han sortit valents a buscar la porteria de l’Hércules i han tingut les primeres ocasions clares de l’enfrontament: dos grans intervencions de Falcón a xuts d’Arturo han evitat que el Sabadell s’avancés en el marcador. En aquest bon tram inicial dels futbolistes d’Antonio Hidalgo ha arribat la gerra d’aigua freda amb el gol de l’Hércules en la primera arribada de l’equip alacantí. El davanter Carlos Martínez ha definit una acció de contraatac per situar l’1 a 0 a l’electrònic del Rico Pérez. El Sabadell ha notat el cop i li ha costat més trobar la versió de joc anterior al gol de l’Hércules fins al descans.

A la represa, el Sabadell ha sortit a buscar l’empat i el podria haver trobat en una acció de Néstor Querol dins l’àrea en què el futbolista castellonenc ha rebut una empenta que no ha estat castigada amb penal. Al minut 55 ha arribat una jugada que acabaria de condicionar el partit, Óscar Rubio ha vist la targeta vermella i el Sabadell ha jugat més de mitja hra amb deu jugadors. Una baixa segura per al partit contra el Castellón de la setmana que ve a la que s’hi ha d’afegir la de Josu que al tram final de partit veuria la targeta groga, la cinquena del jugador basc aquesta temporada. Uns minuts després, Arturo ha notat molèsties i ha estat substituït per Edgar. El davanter de Gavà tindria l’ocasió més clara de la segona meitat. Abans, però, ha arribat el segon gol dde l’Hércules, doblet de Carlos Martínez que ha aprofitat una centrada de l’exarlequinat Benja. Tot i el 2 a 0 i la inferioritat numérica, el Sabadell no li ha perdut la cara al partit i ha tingut aproximacions per retallar distàncies: un llançament de falta d’Edgar ha marxat fregant el travesser. Al minut 75 ha reaparegut Felipe Sanchón dos mesos després i el davanter arlequinat  també ha tingut una ocasió però el seu xut ras l’ha aturat Falcón ben col·locat. El Sabadell no ha pogut trencar el malefici del Rico Pérez on després d’haver-hi disputat 13 partits amb el d’avui encara no hi ha pogut guanyar. La setmana vinent el Sabadell s’enfronta contra el Castellón a la Nova Creu Alta en un duel directe per allunyar-se de la zona de descens.

FITXA TÈCNICA

Hércules CF: Falcón, Juanjo Nieto, Pablo Íñiguez, Samuel, Nani; Chechu, Diego Benito (Alvarado, 77’), Fran Miranda, Jesús Alfaro; Carlos Martínez (Josu, 70’) i Benja (Juli, 84′)

CE Sabadell: Roberto, Capó, Pajarero, Nico Delmonte; Óscar Rubio, Adri Cuevas, Ángel, Josu; Gato (Pol Ballesteros, 60’), Néstor Querol (Felipe Sanchón, 79’); Arturo (Edgar, 56’)

Gols: 1-0 (Carlos Martínez, 19′)

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero (col·legi murcià). Ha amonestat els arlequinats Nico Delmonte, Roberto, Josu i l’entrenador de porters, Marc Antoni Rodríguez. Ha expulsat amb vermella directa öscar Rubio.

Estadi: José Rico Pérez.

Fotografia: Hércules CF.