El Sabadell reacciona a temps i empata davant el Mallorca ‘B’

CE Sabadell: Jokin, Jordan Sánchez, Verdú, Pol, Manu Torres, Clausí (Juanjo, 72’), Jordan Gaspar (Txomin, 53’), Yeray (Ian, 62’), Carreño, Jordi López i Migue.

RCD Mallorca ‘B’: Parera, Juanjo, Pol, Raúl, One, Baba, Stephen, Tia Sastre, Rodado (Joan Sastre, 61’), Alberto (Cedric, 71’) i Ángel (Enzo, 86’).

Gols: 0-1, 12’, Ángel; 1-1, 13’, Migue.

Àrbitre: Sergio Escriche Guzmán (valencià). Va amonestar als locals Jordan Gaspar i Juanjo. I als visitants One i Ángel.

Estadi: Nova Creu Alta. 1.824 espectadors.

De partit trampa. Així qualificava Jose Solivelles el matx d’aquest dissabte davant el filial del RCD Mallorca. El Sabadell arribava a la setena jornada després d’empatar al camp de l’Atlètic Balears. El Mallorca venia de caure a casa davant el FC Barcelona ‘B’ per 2-3. En zona de descens, l’únic objectiu del conjunt de Olaizola era sumar a la Nova Creu Alta.

El partit va començar amb un ritme molt alt. Tots dos equips van imprimir una intensitat alta i van gaudir de bones ocasions en els primers minuts. Uns primers minuts, on el Sabadell va fer-se durant alguns instants amb el control de la possessió. Al minut 12 el filial del Mallorca es va avançar al marcador amb un gol espectacular de falta obra d’Àngel.

Un minut després, però, Migue va empatar el partit. Aprofitant una excel·lent centrada de Jordan Gaspar, el davanter arlequinat va rematar l’esfèric de cap al fons de la xarxa. A mesura que van anar passant els minuts, el partit va anar caient en intensitat i ritme. El Mallorca ‘B’ va aconseguir anul·lar als arlequinats i matar la primera meitat aviat.

La segona part va presentar poques novetats. El més destacat als primers minuts va ser la ovació que va rebre Juanjo Ciércoles quan va sortir a escalfar. Les ocasions van brillar per la seva absència. Tot i així, al 64 Ian podria haver posat el 2-1 al marcador de la Nova Creu Alta. En un ú contra ú amb Parera, el davanter del Sabadell va enviar la pilota a la grada.

Veient com avançava el partit, Solivelles va decidir canviar el sistema posant dos davanters i jugant amb un 4-4-2. El canvi va servir de ben poc, ja que partit va seguir igual.  El filial mallorquí va saber jugar molt bé amb el temps. Això va evitar al Sabadell desplegar el seu joc i intentar guanyar el partit. Al minut 72, l’estadi es va aixecar per aplaudir l’entrada de Juanjo Ciércoles després de 16 mesos de baixa.

Al final, empat a ú entre Sabadell i Mallorca ‘B’ i un punt per cada equip. Dissabte que ve, el conjunt arlequinat visitarà a la UE Cornellà en la vuitena jornada del grup 3 de la Segona Divisió ‘B’.