El Sabadell suma un punt davant l’Hospitalet a la Nova Creu Alta

Empat sense gols entre el C.E. Sabadell i el C.E. L’Hospitalet a la Nova Creu Alta. L’equip arlequinat, que tenia una oportunitat d’or per segellar la permanència a Segona Divisió B, haurà de seguir treballant per segellar quan abans millor la permanència a la categoria. 

La primera part ha sigut insípida, sense ocasions. Cal destacar un xut de Clausí que ha sortit molt desviat i una jugada en la què ni Carreño primer, ni Txomin després han pogut perforar la porteria de Mallo. La notícia positiva ha estat que l’equip visitant tampoc ha gaudit d’ocasions prou clares com per posar en perill la porteria de Jokin Ezkieta. 

En els segons 45 minuts s’ha vist un Sabadell més actiu a l’hora de tractar de desfer l’empat, sobretot després de l’expulsió de Cifu en el 78. L’entrada de Sergi Pastells ha donat dinamisme a l’atac, i de les seves botes han estat les ocasions més interessants: primer amb una centrada enverinada que ha sortit fregant el pal, després finalitzant una jugada que ha iniciat Paris Adot i que no ha pogut rematar Carreño, i, per últim, sent-hi providencial en un 3 contra 1 en un contraatac de l’Hospitalet.

Amb aquest resultat, al Sabadell li queden dues finals per assolir la permanència a la categoria. Per aconseguir-lo, necessitem el suport de tots els arlequinats; necessitem la veu de cadascú de vosaltres per aconseguir l’objectiu.

Imatge: Roger Benet