El Sabadell suma un punt davant un rival dur (1-1)

CE Sabadell: Jokin, Jordan Sánchez, Verdú, Pol, Manu Torres, Adri (Franquesa, 72’), Migue, Jordi López, Carreño, Yeray (Ian, 88’) i Txomin (Jordan Gaspar, 45’).

CD Alcoyano: Marc Martínez, Jose García (Álvaro, 58’), Jorge Hernández (Mariano, 82’), Fran Miranda, Jony, Mario Fuentes (Devesa, 14’), Manuel Gato, Barreda, Ruso, David Torres i Navarro.

Gols: 1-0, 78’, Carreño; 1-1, 83’, Fran Miranda.

Àrbitre: Alexander González González (tinerfeny). Va amonestar als locals Jordan Sánchez i Yeray Sabariego. I als visitants Fran Miranda, Jony, Barreda i Navarro.

Estadi: Nova Creu Alta. 2.126 espectadors.

La primera meitat va començar amb el guió esperat. El Sabadell va tenir la pilota i va dominar la possessió en els primers instants. Al minut 3 Verdú va estar a punt de sorprendre l’Alcoyano amb un potentíssim xut que va marxar fora. Poc després van ser Carreño i Txomin qui van provar-ho sobre Marc Martínez sense encert. Als 14 minuts, el conjunt visitant es va veure obligat a fer el seu primer canvi. El capità Mario Fuentes va deixar el seu lloc a Devesa.

A partir del minut 20, el partit va anar caient en intensitat i ocasions. El Sabadell seguia intentant arribar a l’àrea contrària sense resultat i l’Alcoyano es dedicava a llençar contraatacs quan tenia la oportunitat. Només al límit del descans, Migue va donar un ensurt al porter de l’Alcoyano amb un remat de cap que no va veure porteria.

Tot i que el Sabadell va dominar molt més a l’inici de la segona part, l’Alcoyano va gaudir d’alguns minuts de pilota. Els de Toni Seligrat van aproximar-se a l’àrea de Jokin sense conseqüències en un primer moment. Quan tothom pensava que marxaríem de la Nova Creu Alta amb l’empat a zero, Carreño va posar al Sabadell per davant. El davanter arlequinat va agafar una pilota dins l’àrea, es va girar i va ficar la pilota al fons de la xarxa.

Cinc minuts després, però, l’Alcoyano va aprofitar una de les poques ocasions que va tenir per empatar el partit. Fran Miranda va posar el 1-1 al marcador de l’estadi. Al final, un punt per cada equip i empat immerescut pel Sabadell.