El Sabadell suma un punt i guanya el golaverage

El C.E. Sabadell ha empatat 1-1 amb l’Atlètico Saguntino en el primer partit d’aquest 2017 a la Nova Creu Alta. Txomin Barcina, que feia tres minuts que havia entrat al terreny de joc, ha igualat el gol de Boix. El Sabadell, tot i esgarrapar un punt, no ha pogut fer bo l’empat aconseguit la setmana passada.

Diego Peláez i Borjas Martín van ser a l’onze inicial d’un partit que ha iniciat amb bones intencions per part de l’equip arlequinat, que tractava de fer mal amb passades llargues donat que l’equip de David Gutiérrez volia fer pressió i avançava la línia de quatre al darrere. Néstor, però, feia la primera ocasió del partit, amb un xut dins l’àrea que aturava bé Jokin Ezkieta. Max Marcet, molt actiu, responia amb un tir sec. El Sabadell tractava de fer seu el partit, però li costava arribar a l’àrea de Lluna. No ha estat fins les acaballes de la primera part que Migue, gràcies a una bona passada de Borjas, tractava de desfer l’empat. La pilota ha estat desviada per Lluna a servei de cantonada, i la primera part es finalitzava en terreny valencià.

A la represa, l’equip de ‘Guti’ ha posat una marxa més i ha desfet l’empat després d’una jugada de Gámez per la banda dreta, fent la passada de la mort cap a Boix que no ha perdonat dins l’àrea. José Solivelles tractava de posar solució, i ha donat entrada a Txomin i a Carreño, que tornava després de la seva lesió. L’estratègia del tècnic arlequinat ha funcionat i tres minuts després de fer les incorporacions, el Sabadell feia l’empat. Una centrada des de la dreta l’aprofitava Txomin per engaltar-la i ficar-la endins, fregant el travesser. Des d’aleshores tant el conjunt arlequinat com l’Atlético Saguntino han volgut desfer l’empat, però l’electrònic no ha s’ha mogut.

La setmana vinent el Sabadell viatjarà a terres alacantines per enfrontar-se a l’Hércules diumenge a les 18h.

C.E. Sabadell: Ezkieta, Jordan Sánchez, Ramón Verdú, Lucas Viale, Manu Torres, Adri Díaz (Álvaro Clausí, min. 76), Max Marcet (Txomin, min 62), Jordi López, Borjas Martín (Carreño, min. 62), Diego Peláez, Migue.
Atlético Saguntino: Lluna, Fran Gámez, Gimeno, Trilles, Óscar, Marín, Fas, Rubio, Boix (Isaac, min. 83), Adrián (Vidal, min. 67 [Salinas, min. 88]), Néstor.
Árbitre: Santiago Varón Aceitón, col·legi balear. Va amonestar a Manu Torres i Álvaro Clausí per part del C.E. Sabadell, i a Adrián, Rubio i Trilles per part de l’Atlético Saguntino.