El Sabadell tanca la seva pretemporada rebent el Llagostera

Després de més de tres setmanes de pretemporada, el Sabadell disputarà aquesta tarda el seu últim partit de preparació. Fins ara, el conjunt de Miguel Álvarez no coneix la derrota després d”empatar tres partits i guanyar-ne un altre però encara té assignatures pendents que haurà de corregir abans d”iniciar la competició dissabte que ve en el Nou Pepico Amat d”Elda.

Miguel Álvarez adverteix sobre la visita del Llagostera ‘“És un equip d”una categoria superior a la nostra i ens dirà realment on ens trobem.”” El tècnic arlequinat segueix fidel a la seva filosofia i vol corregir qualsevol error per arribar en les millors condicions a Elda ‘”Durant la pretemporada s”han vist coses molt bones i unes altres que hem anat corregint.”” L”assignatura pendent dels d” Álvarez sembla estar en la part ofensiva. Davant el Palamós es va notar una gran millora però va faltar frescor en els últims metres del camp ‘“Ens falta una mica de tranquil·litat en els metres finals per definir a porta.””

El tècnic andalús comptarà amb els següents jugadors per afrontar l”últim partit de preparació:

Craviotto, Tienda, Agus Medina, Pastells, Lucas Viale, Alcañiz, Agustín, Valentín, Forniés, Yeray, De Val, Batanero Pol Roigé, Marc Fernández, Osado, Pirulo, Bruno, Cortell, Forgas, Estellés i Adri Diaz

El Llagostera, equipo revelació de l”última dècada

El Llagostera s”ha convertit en l”última dècada en l”equip revelació del futbol català. Després de passar per gairebé totes les categories del futbol català i espanyol (solament li falta la Lliga BBVA) la temporada passada va realitzar una excel·lent campanya i va aconseguir la permanència en la Lliga Avanci. 

Encara que Sabadell i Llagostera s”han enfrontat en partits amistosos, només ho han fet en dues ocasions en partits oficials amb victòria arlequinada en el primer d”ells i empatant el segon. En les seves files militaran aquesta temporada dos ex arlequinays, Benja Martínez i Juanto Ortuño.