El Sabadell venç per la mínima al CD Olímpic

L”estrena de l”equip de Miguel Álvarez davant la seva afició en competició oficial no podia haver acabat millor. El Sabadell ha vençut per 1-0 al CD Olímpic de Xàtiva en un partit complicat pels arlequinats que, mica en mica, han anat imposant el seu joc.

Uns primers vint-i-cinc minuts dubitatius, han fet preveure que el partit no seria senzill pels arlequinats i és que han estat els visitants els que han gaudit de les millors ocasions en aquest inici de partit. Dani Gómez en el minut 8 i posteriorment Javi Navarro, han estat els jugadors més actius del conjunt visitant posant a prova la porteria de Craviotto. No ha estat fins el minut 29 de partit que l”avui golejador, Pol Roigé, ha tingut la primera ocasió de perill pels arlequinats. Aquesta ocasió ha canviat el rumb del partit ja que ha estat a partir d”aquí que el Sabadell ha anat imposant el seu joc i gaudint de les millors ocasions. Tot i això, el marcador no s”ha mogut i la primera meitat ha acabat en empat a zero.

A la segona meitat ha estat el Sabadell qui ha posat una marxa més sobre el terreny de joc i ha obligat als de Xàtiva a anar a remolc. Pol Roigé després d”un potent xut, ha establert l”1-0 al marcador quan corria el minut 54 de partit. Dotze minuts més tard, el protagonista ha estat Craviotto qui ha salvat una rematada de Dani Gómez. Pirulo ha tornat a aproximar als arlequinats al gol però el seu xut de falta ha marxat fora per molt poc. Tot i aquesta ocasió, Craviotto ha hagut de lluir-se quan només quedaven cinc minuts per evitar el gol de l”empat.

D”aquesta manera el Sabadell ha vençut el seu primer partit de la temporada a la Nova Creu Alta i se situa amb quatre punts a la classificació. Les ganes de victòria dels homes de Miguel Álvarez els han conduït a la victòria:

Fitxa Tècnica

CE Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Valentín, Lucas, Agustín, De Val, Roigé, Batanero, Cortell (Forgas, 58″), Pirulo (Forniés, 83″) i Marc Fernàndez (Osado, 76″)

CD Olímpic: Diego Alexis (Nando, 85″) Canadell Pepín Mendoza Polaco Cifo (Lander, 68″) Vaquero Javi Navarro Dani Gómez Luismi Loro (Zarzo, 60″)

Gol: Pol Roigé 1-0 (54″)

Incidències: 2.153 espectadors a la Nova Creu Alta